Spolszczenie 1.4.11 nie działa..

Założony przez FIBu.

Kilka szczegółów o moim forum:
wersja skryptu MyBB: 1.4.11
adres forum: http://www.Cs-DanoneK.pl
firma hostingowa: ProSerwer.pl
opis problemu:
Wgrałem spolszczenie, do odp. wersji, ale mi nie działa, co może być przyczyną? Pierwszy raz używam MyBB i mam już problemy, a html znam bardzo dobrze:sleepy:
TaniDedyk.pl
(14.01.2010, 20:21)fibu napisał(a): Kilka szczegółów o moim forum:
wersja skryptu MyBB: 1.4.11
adres forum: http://www.Cs-DanoneK.pl
firma hostingowa: ProSerwer.pl
opis problemu:
Wgrałem spolszczenie, do odp. wersji, ale mi nie działa, co może być przyczyną?

Widocznie coś jest źle ustawione, popraw, to zacznie działać.




Jeżeli chcesz bardziej szczegółowej odpowiedzi, to opisz dokładniej swój problem, bo że "nie działa" to wiemy - gdyby "działało", to byś nie pisał wątku.
Przepraszam za spam, ale wgrałem pl z innej procedury i wszystko działa, jeszcze raz przepraszam za zamieszanie.
To mi pomogło: https://mybboard.pl/start?id=start
Podziękowali: virus4

Podobne wątki

Szukam Spolszczenie do Advanced Sidebox (3.0.3)

18.01.2017, 17:41
Ostatni post: Fyeem

Szukam Inferno 1.3 spolszczenie Shoutbox

03.01.2017, 20:56
Ostatni post: Fyeem

Szukam Spolszczenie XThreads

12.11.2015, 01:01
Ostatni post: MaciejB

Spolszczenie dat w pluginie BAM Announcements Manager

07.08.2015, 22:22
Ostatni post: LikeLoveHate

Szukam Spolszczenie NewPoints Shop 1.8

23.07.2015, 23:03
Ostatni post: Szymek16


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości