Błąd MyBB nie znalazło danych dotyczących stylu w przesłanym pliku. Upewnij się, czy plik

Założony przez mrkarpiuk.

Witam chce sobie zimportować styl i mam o to taki błąd
"MyBB nie znalazło danych dotyczących stylu w przesłanym pliku. Upewnij się, czy plik nie jest uszkodzony."

Tak ja modyfikowałem ten styl, nie wiem co może być nie tak szukałem wątków z tym błędem nic nie pomaga.

Znacie jakiś szybki sposób aby zobaczyć gdzie może być jakiś błąd?

Błąd w tym css

.modal_avatar{display: none;width: auto;height: auto;position: absolute;z-index: 99999;}
.modal_avatar_hover{width: 220px;height: auto;position: absolute;z-index: 99999;}
.avatarep_tavatar {padding: 0px 5px;}
.avatarep_tavatar img {height: 80px;width: 80px;padding: 5px;border-radius: 50%;}
.avatarep_usern{float: right;right: 10px;position: absolute;margin-top: -60px;font-size: 15px;background: #f5fdff;padding: 10px;opacity: 0.5;color: #424242;border-radius:2px;}
.avatarep_online {background: #008000;box-shadow: 1px 1px 2px 1px rgba(14, 252, 14, 0.8);border-radius: 50%;height: 90px;width: 90px;margin-left: 10px;opacity: 0.9;}
.avatarep_offline{background: #FFA500;box-shadow: 1px 1px 2px 1px rgba(252, 165, 14, 0.8);border-radius: 50%;height: 90px;width: 90px;margin-left: 10px;opacity: 0.9;}
.avatarep_divisor{margin-top: -60px;}
.avatarep_profile{vertical-align: top;padding-left: 9px;width:340px;color:#424242;}
.avatarep_profile a{color: #051517;}
.avatarep_profile a:hover{color: #e09c09;}
.avatarep_uprofile{line-height:1.5;margin-top: 40px;padding: 10px;}
.avatarep_uname{font-size:15px;}
.avatarep_memprofile{font-size:11px;font-weight:bold;}
.avatarep_memprofile a{display: inline-block;padding: 0px 10px 15px 10px;}
.avatarep_data{font-size: 11px;}
.avatarep_data_item{display:block;}
.avatarep_status{display:block;}
.avatarep_img_contributor{padding: 2px;border: 1px solid #D8DFEA;width: 20px;height: 20px;border-radius: 50%;opacity: 0.9; margin: 2px 5px 0px 2px;float: left;}
.avatarep_img{border: 1px solid #cccccc;padding: 2px;;margin-left: -5px;max-height: 35px;max-width: 35px;float: left;}
.avatarep_img:hover{border: 1px solid #5f5f5f;}

.avatarep_fd{float:left;margin: auto;padding: 0px 20px 0px 0px;width:30px;height:40px}
.avatarep_fda,.avatarep_fdl,.avatarep_fdan,.avatarep_fda_mine,.avatarep_fdl_mine{float:left}
.avatarep_fda,.avatarep_fda_mine{margin-right:15px}
.avatarep_fdl_img{width: 20px;height: 20px;border-radius: 50px;position: absolute;margin-left: -35px;margin-top: 25px;border: 1px solid #424242;padding: 2px;}
@media screen and (max-width: 450px){
.avatarep_memprofile a{display: block;padding: 2px;}
.avatarep_online, .avatarep_offline{height: 35px;width: 35px;}
.avatarep_tavatar img {height: 30px;width: 30px;padding: 2px;}
.avatarep_divisor{margin-top: -28px;}
.avatarep_uname{font-size:12px;}
.avatarep_uprofile{margin-top: 0px;padding: 5px;}
.avatarep_usern{float: right;right: 3px;position: absolute;margin-top: -30px;font-size: 12px;background: #f5fdff;padding: 5px;opacity: 0.5;color: #424242;border-radius:2px;}
.avatarep_img_contributor{padding: 2px;border: 1px solid #D8DFEA;width: 19px;height: 19px;border-radius: 50%;opacity: 0.9; margin: 2px 5px 0px 2px;float: left;}
.avatarep_img{padding: 2px;border: 1px solid #D8DFEA;width: 19px;height: 19px;border-radius: 50%;opacity: 0.9;margin: 0px 5px 0px 2px;}
.avatarep_fd{float:left;margin: auto;padding: 0px 10px 0px 0px;width:20px;height:20px}
.avatarep_fda,.avatarep_fdl,.avatarep_fdan,.avatarep_fda_mine,.avatarep_fdl_mine{float:left}
.avatarep_fda,.avatarep_fda_mine{margin-right:15px}
.avatarep_fdl_img{width: 20px;height: 20px;border-radius: 50px;position: absolute;margin-left: -35px;margin-top: 25px;border: 1px solid #424242;padding: 2px;}
}
TaniDedyk.pl
Na samym początku .modal_avatar_hover nie powinno być przypadkiem .modal_avatar:hover?
(11.03.2018, 22:15)Martinex napisał(a): Na samym początku .modal_avatar_hover nie powinno być przypadkiem .modal_avatar:hover?

Moze powinno. A jaki ma zwiazek to do klasy .modal_avatar_hover? Gdyby bylo :hover, ktore sluzy do zmiany wygladu obiektu po najechaniu na niego, to raczej zmiany by nie wprowadzilo zadnej i nie naprawilo bledu :P

@mrkarpiuk podaj plik xml od stylu, edytowany, ktory chciales wgrac
Nie działa to dalej


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości