Błąd Nie uruchamia się player zippyshare

Założony przez kimz.

Wersja mybb: 1.8.13 po aktualizacji ten sam problem. Nie działa ramka 'zippyshare' nawet jeśli włączę html w danym dziale. Probowałem sposobów z mybcode które mniej więcej działają ale tylko w polu 'test' zaś w postach już nie. 

Przykładowy kod:


<script type="text/javascript">var zippywww="30";var zippyfile="AinJnpUr";var zippytext="#000000";var zippyback="#e8e8e8";var zippyplay="#ff6600";var zippywidth=850;var zippyauto=false;var zippyvol=80;var zippywave = "#000000";var zippyborder = "#cccccc";</script><script type="text/javascript" src="http://api.zippyshare.com/api/embed_new.js"></script>

TaniDedyk.pl
ja mam ten kod i działa

Wyrażenie regularne

\[ZS\]http://www(.*?).zippyshare.com/v/(.*?)/file.html\[/ZS\]

Zamiana 

<center><img src="http://handsupowo.pl/images/zslogo2.png" BORDER="0"></a>
<div style="width: 400px;"><embed height="20" width="400" type="application/x-shockwave-flash" src="http://api.zippyshare.com/api/mediaplayer/mediaplayer.swf" quality="high" allowfullscreen="false" flashvars="height=20&amp;width=400&amp;file=http://www$1.zippyshare.com/downloadMusic%3Fkey%3D$2&amp;volume=80&amp;autostart=false&amp;frontcolor=0x000000&amp;backcolor=0xffffff&amp;lightcolor=0x000000&amp;type=flv" </div>
<a target="_blank"href="http://www$1.zippyshare.com/v/$2/file.html"><img src="http://handsupowo.pl/images/downloada.png" BORDER="0"> </a></center>



i oczywiście link wklejasz w tagi
[zs]link zippyshare[/zs]
Niestety u mnie to rozwiązanie nie działa nawet na defaultowym stylu.
Konto testowe:
login - tester
pass - mybb123
Ustawiony defaultowy styl na koncie testowym. Oczywiście w "piaskownicy" w acp działa jednak w poście już nie.
   
a spróbuj jeszcze ten kod


<center><div style="width: 400px;"><embed flashvars="width=955&baseurl=http://www.zippyshare.com/api/&file=$2&server=$1&availablequality=both&autostart=false&bordercolor=#cccccc&forecolor=#000000&backcolor=#f2f2f2&darkcolor=#000000&lightcolor=#ff6600" allowfullscreen="false" quality="high" name="mpl" id="mpl" style="" src="http://www$1.zippyshare.com/swf/player_local.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="400" wmode="transparent" height="80"/></div></center>



u mnie sprawdzałem obydwa działają

stary i nowy player


i sprawdź poprzez testuj mycode czy ci przerabia je


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości