Brak zmian po edycji szablonów | odświeżenie CSS

Założony przez Creativek.

Witam.

Ostatnio robię projekt na testowym forum i automatu zainstalowalem mybb 1.8.8, skonczylem juz forum od strony html, dalem koledze zeby ocenil, ten mowi ze forum przeciez jest puste. I tu pojawia sie problem, poniewaz czasem pojawia sie taki widok jak na screenie pierwszym[spoiler]     [/spoiler], ale forum ma tylko jeden styl ktory wyglada tak jak na screenie drugim.    
Pomoze ktos?
Ardex napisał 10.01.2017, 17:33:
Skoro temat dotyczy stylu to dlaczego umieszczasz go w dziale Skrypt? Podczas tworzenia nowego tematy jest pytanie "Czy potrzebne jest konto aby odtworzyć błąd?" jeżeli klikniesz "Tak" pojawi się pole na wpisanie loginu i hasła do konta testowego, używaj tej funkcji, zamiast wpisywać dane w polu na tekst posta, popraw to.
TaniDedyk.pl
Niech Twój kolega wyczyści przeglądarkę.
Co jest najśmie­szniej­sze w ludziach? Zaw­sze myślą na od­wrót: spie­szy im się do do­rosłości, a po­tem wzdychają za ut­ra­conym dzieciństwem. Tracą zdro­wie by zdo­być pieniądze, po­tem tracą pieniądze by odzys­kać zdro­wie. [...] Żyją jak­by nig­dy nie mieli um­rzeć, a umierają, jak­by nig­dy nie żyli.   - Paulo Coelho
Masz wykomentowany kod w szablonie index. Ogólnie tam jest bałagan. Najlepiej przywrócić oryginał i edytować od nowa.
Ardex poniewaz sam nie wiem co moze byc przyczyna. Dane wyczyszczone dalej to samo.
Divir zawartosc indexu


<html>
<head>
<title>{$mybb->settings['bbname']}</title>
{$headerinclude}
<script type="text/javascript">
<!--
lang.no_new_posts = "{$lang->no_new_posts}";
lang.click_mark_read = "{$lang->click_mark_read}";
// -->
</script>
</head>
<body>
{$header}
<div class="sidebar" style="float: right; width: 19%">

<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<thead>
<tr>
<td class="thead">
<font size=3><center><b> Linki</b></center></font>
</td>
</tr></thead>
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="4" class="tborder">
<tr>
<td class="thead"><strong>Turnieje CS 1.6</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1"><a href=>Turniej</a></td>
</tr>
</table><br />
</table>
</div>
<div class="forum" style="float: left; width: 80%;">
<div style="float: left; width: 20%">
<center>
<a href="/mybb/forumdisplay.php?fid=2"><font size=4>Zgłoś swój klan.</font></a>
</br>
<a href="/mybb/mecze.php"><font size=4>Aktualna lista klanów.</font></a></center></div>
<div style="float: left; width: 80%">
<!-- <font size=2><b><center> Polecane serwery</center></b></font>
<marquee><a href=steam://connect/193.33.176.90:27015/><img src="http://cache.www.gametracker.com/server_info/193.33.176.90:27015/b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png" border="0" width="350" height="20" alt=""/></a>&nbsp;
<a href=steam://connect/80.72.40.110:27015><img src="http://cache.www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27015/b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png" border="0" width="350" height="20" alt=""/></a>&nbsp;
<a href=steam://connect31.186.83.77:27036/><img src="http://cache.www.gametracker.com/server_info/31.186.83.77:27036/b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png" border="0" width="350" height="20" alt=""/></a>&nbsp;
</marquee>--></div>

</div>
{$footer}
</body>
</html>


Wyczyścił cache? Kiedy pojawia się błąd?
Błąd przeważnie pojawia się na przeglądarkach google chrome. Dzis rano skonczylem kod i dalem koledze do zobaczenia. Jak powiedzial ze forum jest przeciez czyste wbilem na swojego chroma patrze kurna czyste ale przeciez zrobilem caly kod i na operze na kompie wygladalo to normalnie. Po sprawdzeniu na chromie, wszedlem na przegladarke samsungowa (w telefonie) tam strona wczytuje ten styl co potrzeba. Wiec nie wiem o co chodzi.
Wyczyść cache..
Podziękowali: Creativek
Zwróć uwagę na linię 40 w swoim kodzie.

I naprawdę, radzę ci porównać kod z oryginałem. Szablon jest bardzo wybrakowany.
Podziękowali: Creativek


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości