Aktualizacja Po aktualizacji do 1.8.9 mam problem z cache

Założony przez Tymcio.

Po zaktualizowaniu forum mam problem z pamięcią cache. Po wprowadzeniu jakichkolwiek zmian w panelu admina za każdym razem muszę wciskać ctrl+f5, żeby się one pokazały. Co więcej, wrzuciłem sobie nowy obrazek ze "duchami" do ikonek działów, ale forum nie chce go odświeżyć (nawet jak usunę go z serwera). Nie chce nawet załadować kodu CSS, który wstawiłem do obsługi nowych obrazków.

W załączniku wstawiam jaki wrzuciłem nowy obrazek, a tutaj możecie zobaczyć jaki forum przetrzymuje: http://forum.meizupolska.pl/images/forum_icon_sprite_meizu.png

Przebudowa i przeładowanie w konfiguracji nie pomaga, ponadto gdy kliknę przeładuj, muszę też wcisnąć ctrl+f5, żeby pojawiła mi się informacja, że zostało przeładowane.

   

Wyłączałem pluginy, które doinstalowałem po aktualizacji, ale nic nie pomogło. Ktoś coś podpowie?

Zauważyłem też, że występuje problem z logowaniem i aby zalogować się należy wcisnąć po zalogowaniu ctrl + F5.
www.MeizuPolska.pl - Portal fanów urządzeń Meizu
TaniDedyk.pl
Jaki ustawiles cache w config.php?
(07.01.2017, 15:39)Sepowaty napisał(a): Jaki ustawiles cache w config.php?

Wszystko mam w formie wartości domyślnych z instalacji.

Kod:
$config['memcache']['port'] = 11211;
Tylko że przed aktualizacją żadnych problemów nie było :)
www.MeizuPolska.pl - Portal fanów urządzeń Meizu


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości