Błąd Moderacja zbiorowa

Założony przez pat277.

Na wstępie powiem, że jeśli potrzeba dane do konta z uprawnieniami moderatorskimi podam je na PW.

Temat:
Gdy wybieram post, lub posty (to samo dotyczy wątków) i spróbuje użyć Moderacji zbiorowej, mam powiadomienie: "Nie zaznaczono żadnego wątku lub twoja poprzednia sesja wygasła (automatycznie po 1 godzinie nieaktywności). Wybierz inne wątki i spróbuj ponownie."
Mimo że wybieram więcej niż jeden wątek post na buttonie obok jest: "Ok (1)"
Było to już na forum kilka razy.
Musisz dokonać kilku zmian w plikach.
Wina aktualizacji 1.8.9
Na 1.8.7 też tak było.
Jakich zmian? Zapodasz jakiegoś linka do wątku?
Rozwiązane.
Wrzuciłem domyślny headerinclude

Podobne wątki

Błąd  Moderacja Zbiorowa

10.01.2017, 19:52
Ostatni post: Obcy

Nie działa moderacja grupowa

25.12.2016, 13:30
Ostatni post: Matslom

Błąd  Nie działa żadna moderacja

26.06.2015, 17:22
Ostatni post: Dj_Szymek

Błąd  Niedziałająca moderacja - "Nie zaznaczono żadnego wątku"

09.02.2015, 16:03
Ostatni post: Dj_Szymek

Błąd  Brak edytora mycode, zbugowana funkcja reputacji, niedziałająca moderacja zbiorowa.

11.01.2015, 19:40
Ostatni post: Snake_


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości