Błąd Moderacja zbiorowa

Założony przez pat277.

Na wstępie powiem, że jeśli potrzeba dane do konta z uprawnieniami moderatorskimi podam je na PW.

Temat:
Gdy wybieram post, lub posty (to samo dotyczy wątków) i spróbuje użyć Moderacji zbiorowej, mam powiadomienie: "Nie zaznaczono żadnego wątku lub twoja poprzednia sesja wygasła (automatycznie po 1 godzinie nieaktywności). Wybierz inne wątki i spróbuj ponownie."
Mimo że wybieram więcej niż jeden wątek post na buttonie obok jest: "Ok (1)"
TaniDedyk.pl
Było to już na forum kilka razy.
Musisz dokonać kilku zmian w plikach.
Wina aktualizacji 1.8.9
Na 1.8.7 też tak było.
Jakich zmian? Zapodasz jakiegoś linka do wątku?
Rozwiązane.
Wrzuciłem domyślny headerinclude

Podobne wątki

Błąd  Nie działająca moderacja wątów/postów

20.03.2017, 09:00
Ostatni post: Penny

Błąd  Moderacja zbiorowa

04.02.2017, 16:32
Ostatni post: Axboard

Błąd  Nie działa moderacja, usuwanie postów itd.

29.01.2017, 20:06
Ostatni post: Ardex

Błąd  Nie działa moderacja zbiorowa

28.01.2017, 12:40
Ostatni post: bartosh91

Błąd  Moderacja Zbiorowa

10.01.2017, 19:52
Ostatni post: Obcy


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości