Po wgraniu tłumaczenia forum wyświetla się od prawej do lewej.

Założony przez Intex.

Kilka szczegółów o moim forum:
wersja skryptu MyBB:1.4.9
wersja bazy MySQL, Postgre:MySQL 5.0.81
wersja używanego PHP:5.2.11
adres forum:www.fastsplowka.xaa.pl
firma hostingowa:xaa.pl
spis wtyczek:nie mam dopiero co zainstalwoałem

Witam

Pościągałem sobie MyBB,spolszczenie no ale gdy zainstalowalem i zrobilem forum na polski,forum zrobiło sie nie od lewej do prawej tylko od prawej do lewej na odwrot mam wszystko.wiesz jak to naprawić?Jak zrobić zaby moja baza danych z użytkownikami przeszła na nowe forum?

Pozdrawiam
Cybul napisał 06.11.2009, 23:01:
1 wątek = 1 problem.
Proszę tytułować wątki bardziej intuicyjnie.
Przenoszę wątek do odpowiedniego działu. Proszę na przyszłość czytać opisy działów.
TaniDedyk.pl
wgtałeś spolszczenie zgodnie z https://mybboard.pl/spolszczenie ??
muszę przyznać że coś się spie.... przecie to nie może być wina spolszczenia :|

co do przenoszenia forum: https://mybboard.pl/przenosiny
no własnie nie wiem jak zrobie forum na angola to wtedy all wraca do normy ..
faktycznie, ja się z tym nigdy nie spotkałem
zakładam że wgrałeś "naszą" (nie, ja przy produkcji nie uczestniczyłem :) naszą czyli z tego forum ) paczkę spolszczającą
spójrz w ACP/Konfiguracja/Języki tam będzie polski, po prawej z menu wybierz "edycja właściwości paczki językowej" i sprawdź czy nie masz ustawione "Tak" przy "Od prawej do lewej?"
jak wszystko jest jak trzeba to może wgraj paczkę jeszcze raz?, a i zmień uprawnienia na folderze languages (podczas instalacji o to nie proszą, ale w zakładce "Narzędzia i konserwacja" owszem :) bo póki nie masz praw do zapisu to zmiana w ACP nie będzie skuteczna
Podziękowali: Intex


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości