Zgłoszenia błędów technicznych

Założony przez DamYan.

(27.10.2016, 04:40)elka2222 napisał(a): Dwa błędy znalazłem:

1. dłuższe nazwy NICKÓW nie zawijają się tylko wychodzą dalej
[Obrazek: FOTO1.png]

2. Gdy klikamy swój NICK na belce u góry pod wyszukiwarką i przechodzimy do Panelu Użytkownika i tam klikamy któryś z tematów które mamy w spisie (temat z nową odpowiedzią jest pogrubiony) to zawsze odnośnik kieruje do strony nr.1 tematu a nie do aktualnej strony w której pojawiła się ostatnia nieprzeczytana odpowiedź.
Do 2.
To nie jest błąd. To przenosi do tematu usera a nie jakiegoś posta.
AĐ 1. To jest ok
AD 2. Klikaj na ikone przy nazwie watku; po lewej.
Pomoc poprzez system prywatnych wiadomości jedynie odpłatnie.
Nie pisz do mnie prywatnych wiadomości w sprawie pomocy na forum, tak owe będą ignorowane.
Jeśli możesz zadać pytanie na forum, napisz nowy wątek.
@elka2222 Z jakiej przeglądarki korzystasz?
Ja tak mam jak @elka2222 na Operze 12.18, ale wiadomo, że to starsza przeglądarka z Presto.
Windows ❼ Forum
Za złudzenia płaci się rzeczywistością...
Tylko głupcy mogą być szczęśliwi - czyż nie warto być głupcem?
Jak Bóg chce komuś dokuczyć odbiera mu rozum.
No na starej wersji Opery niestety nie możemy zapewnić tego, że wszystko będzie wyglądało ok (ani działało ok).
Presto nie jest rozwijane już od ponad 3 lat, a w momencie porzucenia było problematyczne.
Win 10, Chrome:

       
Prośby na PW dotyczące wsparcia z problemami będą ignorowane. Pomoc poza forum - odpłatna; kontakt: snakemybboard@gmail.com.
Już 2. raz na tel, nwm jak z PC.
Podczas wysyłania posta w szybkiej odpowiedzi, gdy ktoś napisze w temacie, przenosi mnie do pełnego edytora z info. ze ktos napisał w temacie, kiedy mimo to chciałbym to wysłać, przenosi do info. ze napisano identyczna odpowiedź.
Podziękowali: Łukasz Tkacz
@Snake_ Sprawdziłem na Chrome (również Win10) i problem u mnie nie występuje.
Żadna sprawa nie jest przegrana dopóki choć jeden szaleniec o nią walczy. Tylko wariaci są coś warci.
@Snake_ Też mam W10 i korzystam z Chrome, ale jeszcze ani razu czegoś takiego nie miałem. Jaką masz rozdzielczość?
Pamiętaj aby zapoznać się z naszymi pięcioma przyciskami oraz z treścią ukrytą pod nimi! 
Ułatwi to bowiem prace administracji, a użytkownikom będzie łatwiej korzystać z forum! 

Nie zgłaszałbym tego, gdyby była to jednokrotna sytuacja. O dziwo teraz działa poprawnie. Błąd wczoraj (i jakiś czas wcześniej) występował na rozdzielczości < 1400 x 1025. Ważne, że dziś już jest w porządku. :)
Prośby na PW dotyczące wsparcia z problemami będą ignorowane. Pomoc poza forum - odpłatna; kontakt: snakemybboard@gmail.com.
Ja to poprawiłem ale nie miałem chwili już aby dać znać w wątku, w każdym razie dzięki za raport ;)
Zbyt blisko i zjadlo mi edytor.


Załączone pliki Miniatury
       
Z edytorem to celowy zabieg, na mobilnym jest uproszczona wersja.
UCP -> Twoje najnowsze wątki -> Znajdź wszystkie moje wątki -- Przenosi mnie do strony z różnymi tematami osób, które mają usunięte konto (wygaszone).
Podziękowali: Łukasz Tkacz
Dzięki, poprawione!


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości