Brak wyświetlanego obrazka w menu - styl Block & Blue

Założony przez Radarr.

Wersja skryptu MyBB: 1.6.9
Adres forum: http://www.szablony-wordpress.com/forum/
Na czym polega problem: Dodałem w headerze do menu zakładkę Portal (pierwsza). Niby jest dodane ale nie pokazuje się obrazek [O TAKI]. Pod tym adresem: http://www.szablony-wordpress.com/public_html/forum/images/toplinks/portal.gif powinien być obrazek, który działa ale go nie wyszukuje (jest on ale nie wyszukuje, w czym problem?)

Kod:
<div class="menu">
    <ul>
        <li class="portal"><a href="http://www.szablony-wordpress.com/">{$lang->toplinks_portal}</a></li>
        <li class="search"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/search.php">{$lang->toplinks_search}</a></li>
        <li class="memberlist"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/memberlist.php">{$lang->toplinks_memberlist}</a></li>
        <li class="calendar"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/calendar.php">{$lang->toplinks_calendar}</a></li>
        <li class="help"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/misc.php?action=help">{$lang->toplinks_help}</a></li>
    </ul>
            <div id="panel">
                {$welcomeblock}
            </div>
</div>

Jeśli coś trzeba więcej to proszę napisać.
TaniDedyk.pl
http://www.szablony-wordpress.com/forum/images/toplinks/portal.gif

public_html się nie podaje.

Sprawdź klasę
.menu .portal a
Jeśli Ci pomogłem naciśnij guzik POMÓGŁ lub dodaj PUNKT REPUTACJI
Podziękowali: Radarr
Edit: Błąd leżał po mojej stronie. Zamiast wgrać obrazki do folderu toplinks w folderze stylu to wgrałem do domyślnego. Dziękuję! :)


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości