Silnik forum - stopka - jak wyśrodkować ?

Założony przez lolzpol.

Mam bardzo błahe pytanie,w jakim pliku można wyśrodkować Silnik forum? Niestety w stopce tego nie ma :/.
TaniDedyk.pl
Wystarczyło do źródła strony zajrzeć :P
Cytat:<div id="copyright">
<div id="debug"></div>
<!-- (...). -->
Silnik forum <a href="http://www.mybboard.net" target="_blank">MyBB 1.4.4</a>, &copy; 2002-2009 <a href="http://www.mybboard.net" target="_blank">MyBB Group</a>.<br />
<!-- End copyright -->
<br />

Wystarczy otworzyć styl CSS i do #copyright dodać kod
Kod:
text-align: center;


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości