Silnik forum - stopka - jak wyśrodkować ?

Założony przez lolzpol.

Mam bardzo błahe pytanie,w jakim pliku można wyśrodkować Silnik forum? Niestety w stopce tego nie ma :/.
TaniDedyk.pl
Wystarczyło do źródła strony zajrzeć :P
Cytat:<div id="copyright">
<div id="debug"></div>
<!-- (...). -->
Silnik forum <a href="http://www.mybboard.net" target="_blank">MyBB 1.4.4</a>, &copy; 2002-2009 <a href="http://www.mybboard.net" target="_blank">MyBB Group</a>.<br />
<!-- End copyright -->
<br />

Wystarczy otworzyć styl CSS i do #copyright dodać kod
Kod:
text-align: center;

Podobne wątki

Błąd  Błąd z zdjęciemi linkiem, stopka.

11 godzin(y) temu
Ostatni post: Szydlo

Styl Nie moge wyśrodkować loga

09.05.2017, 13:58
Ostatni post: Widar

Styl Jak wyśrodkować statystyki

12.03.2017, 13:48
Ostatni post: Ardex

Stopka pojawiła sie po prawej stronie

22.12.2016, 17:50
Ostatni post: Fyeem

Błąd  Nie mogę poprawnie wyśrodkować obiektu

03.08.2016, 13:40
Ostatni post: XeroX


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości