Błąd Blad z ikonami dzialu

Założony przez zasalata.

wersja skryptu MyBB:1.6.8
adres forum: cs-acord.y0.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu): na ssie. Zmienilem w function_formalist (czy jakas tak) $folder = "on,offlock i off" ; na $folder = $forum['fid']; i po zmianie pliku forum wyglada tak. (Pliki fid wrzucilem do images. Nazwane sa od fidu czyli jak dzial ma 2 to plik sie nazywa 2.gif.maja rozmiar 44x44

[Obrazek: 34zanlx.jpg]
Boshe...bez obrazy ale mozgu troche uzyj.jak wywalic te prostokaty..
Daniel Praźmo napisał 06.08.2012, 19:12:
Opisz dokładnie problem i zatytułuj wątek poprawniej. Nie jestem w stanie Ci pomóc, bo nie rozumiem treści posta.
[Obrazek: modnotice_howto.png]
TaniDedyk.pl
Ale mogłeś napisać, że chciałeś wgrać własne ikony dla działów.
Zamiast się chrzanić z edycją szablonów, mogłeś po prostu użyć wtyczki ForumIcons czy ForumsIcons, nie pamiętam dokładnie nazwy.

Pliki wrzuciłeś do katalogu /images czy /twójstyl/images?
:: Akcja DZIĘKUJĘ ZA POMOC ::
Pomocy udzielam jedynie na forum. Wszystkie rzeczy wykraczające poza tą dziedzinę wykonuję odpłatnie.
Proponuje nie ruszać plików mybb, skoro się nie rozumie ich działania. :P
@Nidrax. Był gdzies moj temat z ForumIcons. Tez zle dziala bo pod ikonami wyswietlaja sie nazwy działów. A pliki graficzne wrzucalem najpierw do images, pozniej do images/moj styl. nie przynioslo to pozadanych efefktow :)

@Krzysiu. Moze nie znam sie tak jak wy ;p ale staram sie szukac na waszym forum rozwiazan problemow.I ja nie ruszam plikow tylko postepuje wg poradnikow :)
Klikasz prawym przyciskiem na grafice > Otwórz w nowej karcie.
Patrzysz na ścieżkę obrazka i upewniasz się, że plik graficzny ma tę samą.
:: Akcja DZIĘKUJĘ ZA POMOC ::
Pomocy udzielam jedynie na forum. Wszystkie rzeczy wykraczające poza tą dziedzinę wykonuję odpłatnie.
Podziękowali: zasalata
Wiec mam tak. Regulamin.
http://cs-acord.y0.pl/forumdisplay.php?fid=2

to biore obrazek w giff i daje mu nazwe 2.gif. Pozniej wrzucam go do images czy images/moj styl
Dokładnie "/images/blackevo4-nature/". Tylko nie jestem pewien, czy dobrze edytowałeś pliki pod te obrazki.
Prosiłbym Cię o ustawienie forum tak jak było (czyli gdy nie wyświetlało obrazków) i udostępnienie konta testowego, gdyż nie wykonujesz moich poleceń, a to oznacza, że muszę błędu poszukać sam.
:: Akcja DZIĘKUJĘ ZA POMOC ::
Pomocy udzielam jedynie na forum. Wszystkie rzeczy wykraczające poza tą dziedzinę wykonuję odpłatnie.
Uporalem sie z ikonami dzialu. Zaraz wlacze forum z tym widokiem. Tylko teraz tak ;d jak widac na tym ssie zostaly jeszcze ikony poddzialow. Kazdy poddzial ma wlasny fid i to stanowi problem. pytanie jak w 1 poscie. jak sie tego pozbyc ;p


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości