Edycja postu

Założony przez Niszczu.

wersja skryptu MyBB: 1.6.8
adres forum:http://jump.netai.net
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu):

No więc od bodajże tygodnia mam pewien problem - wybór typu edycji posta (szybka/pełna/moderacja) nie działa, tzn. opcje się nie wyświetlają i automatycznie otwiera się pełna edycja (zapytałem jednego z userów i jemu zaś otwiera się szybka edycja).
TaniDedyk.pl
Najprawdopodobniej błąd JScript. Używasz na forum jQuery? Jeśli tak, upewnij się, że masz zdefiniowane jQuery.noconflict();
:: Akcja DZIĘKUJĘ ZA POMOC ::
Pomocy udzielam jedynie na forum. Wszystkie rzeczy wykraczające poza tą dziedzinę wykonuję odpłatnie.
sprawdziłem jquery.cookie.js i masz rację - nie ma tam tej frazy :) gdzie mam ją wstawić?
ACP -> Style i szablony -> Szablony -> Twój -> Niezgrupowane szablony -> headerinclude?
a mógłbym jakiś konkretny namiar? bo jak dodałem w headerinclude to mi się pokazało w górze strony to samo, a problem się nie naprawił
Raczej podaj nam zawartość tego szablonu :p
:: Akcja DZIĘKUJĘ ZA POMOC ::
Pomocy udzielam jedynie na forum. Wszystkie rzeczy wykraczające poza tą dziedzinę wykonuję odpłatnie.
Kod:
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="{$lang->latest_threads} (RSS 2.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{$lang->latest_threads} (Atom 1.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={$charset}" />
<meta http-equiv="Content-Script-Type" content="text/javascript" />
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/prototype.js?ver=1601"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/general.js?ver=1601"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/popup_menu.js?ver=1601"></script>
{$stylesheets}
<!--
    var cookieDomain = "{$mybb->settings['cookiedomain']}";
    var cookiePath = "{$mybb->settings['cookiepath']}";
    var cookiePrefix = "{$mybb->settings['cookieprefix']}";
    var deleteevent_confirm = "{$lang->deleteevent_confirm}";
    var removeattach_confirm = "{$lang->removeattach_confirm}";
    var loading_text = '{$lang->ajax_loading}';
    var saving_changes = '{$lang->saving_changes}';
    var use_xmlhttprequest = "{$mybb->settings['use_xmlhttprequest']}";
    var my_post_key = "{$mybb->post_code}";
    var imagepath = "{$theme['imgdir']}";
// -->
</script>
{$newpmmsg}

@Edit: Pod {$stylesheets} bóg wie czemu zabrakło
Kod:
<script type="text/javascript">
- dodanie go naprawiło problem.


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości