Wstawienie music playera na forum

Założony przez Riger.

wersja skryptu MyBB:najnowsza
adres forum:www.playthemusic.cba.pl/forum/
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa i wersja wtyczki):

Kod:
<a href="http://www29.zippyshare.com/v/83060962/file.html" target="_blank" class="zippyshare_link">Sak Noel - Loca People.mp3</a>
<script type="text/javascript">var zippywww='www29';var zippyfile='83060962';var zippydown='ffffff';var zippyfront='00000';var zippyback='ffffff';var zippylight='000000';var zippywidth=680;var zippyauto=true;var zippyvol=80;var zippydwnbtn = 1;</script><script type="text/javascript" src="http://api.zippyshare.com/api/embed.js"></script>

To jest player. Jak to wrzucić na forum, aby wyświetlił mi sie player?
Mogę dodawać nawet jakieś głupie prefixy. Byle, by to działało.

Lub jak zrobić z tego:
Kod:
<script type="text/javascript">
var UNET_player_url = 'http://uploaduj.net/D43074/sak-noel-loca-people-mp3/'; // pelny adres URL pliku
var UNET_player_name = 'Sak Noel - Loca People.mp3'; // nazwa pliku (bez znakow specjalnych)
var UNET_player_bg = '#000000'; // kolor tla playera
var UNET_player_width = '90%'; // szerokosc playera

document.write('<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://uploaduj.net/player/playerUNET.swf" id="audioplayer1" width="'+UNET_player_width+'" height="46"><param name="movie" value="http://uploaduj.net/player/playerUNET.swf"><param name="FlashVars" value="bg='+(UNET_player_bg.replace('#',''))+'&amp;autostart=no&amp;file=http://uploaduj.net/p.php?url='+encodeURIComponent(UNET_player_url)+'&amp;nazwa='+encodeURIComponent(UNET_player_name)+'"><param name="quality" value="high"><param name="menu" value="false"><param name="wmode" value="transparent"></object>');
</script>
aby działało na forum...
Daniel Praźmo napisał 25.06.2012, 09:00:
Tytułuj wątki poprawnie. Nie pisz z capsem, bo NIKT NIE LUBI, GDY SIĘ NA NIEGO KRZYCZY. Od wstawiania kodu źródłowego jest tag [code] lub [php].
TaniDedyk.pl
1. Wklejasz gdzie chcesz, np. Szablony->Strona główna->index.
2. Po co używać JS? :o


<object type="application/x-shockwave-flash"
data="http://uploaduj.net/player/playerUNET.swf" id="audioplayer1"
width="90%" height="46"><param name="movie"
value="http://uploaduj.net/player/playerUNET.swf"><param name="FlashVars"
value="bg=#000000&amp;autostart=no&amp;file=http://uploaduj.net/p.php?url=http://uploaduj.net/D43074/sak-noel-loca-people-mp3/&amp;nazwa=Sak Noel - Loca People.mp3"><param name="quality" value="high">
<param name="menu" value="false"><param name="wmode" value="transparent"></object>


Też można wkleić j/w. Nawet 11 latki wiedzą takie rzeczy...

PS. Drugi player ładniejszy.
Podziękowali: Riger


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości