Błąd FREU Theme - brak obrazka w panelu

Założony przez MrRevol.

wersja skryptu MyBB: 1.6.6
adres forum: project-ls.xaa.pl/forum
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu):
Witam ... Mam taki problem że chcialbym żeby ten panel dzialal normalnie i zeby byl koloru Fioletowego.
[Obrazek: 48715622783601759445.png]

Liczę na pomoc . Dzieki ;)
Adrian napisał 24.05.2012, 19:09:
Poprawiłem nazwę wątku. Przypominam o zasadzie: 1 wątek = 1 problem.
TaniDedyk.pl
Kliknij prawym na "Obrazek" i wybierz "pokaż obrazek". Wówczas ujrzysz w pasku przeglądarki ścieżkę do brakującego pliku.
Podejrzewam, że ten obrazek to avatar. Spróbuj ustawić jakikolwiek i problem z głowy. :)
Żadna sprawa nie jest przegrana dopóki choć jeden szaleniec o nią walczy. Tylko wariaci są coś warci.
Podziękowali: MrRevol
Ten problem juz ogarnąłem ale dzięki , bardziej chodzi mi z tym menu ;P
Nie ma pliku.
http://www.project-ls.xaa.pl/images/FREU/bg/menu_bg.png
Podziękowali: MrRevol
Plik jest wgrany dobrze , chyba cos w CSS z menu .

A dokładniej tak wygląda :

.menu ul {
color: #000;
background-attachment: scroll;
background-clip: border-box;
background-color: transparent;
background-image: url(/images/FREU/bg/menu_bg.png);
background-origin: padding-box;
background-position: 0% 0%;
background-repeat: repeat;
background-size: auto;
padding-bottom: 10px;
padding-left: 10px;
padding-top: 10px;
padding-right: 10px;
text-align: center;

font-family: "arial";
font-weight: bold;
}

.menu ul a:link {
color: #fff;
text-decoration: none;
}

.menu ul a:visited {
color: #fff;
text-decoration: none;
}

.menu ul a:hover, .menu ul a:active {
color: #fff;
text-shadow: 0px 0px 10px #fff;
text-decoration: none;
}

#panel {
background: #e07229 url(images/FREU/bg/pbg.png) top left repeat-x;
color: #000;
background-size: auto;
border-bottom-color: #ae3a01;
border-bottom-style: solid;
border-bottom-width: 2px;
border-left-color: #ff8d55;
border-left-style: solid;
border-left-width: 1px;
border-right-color: #ae3a01;
border-right-style: solid;
border-right-width: 2px;
border-top-color: #ff8d55;
border-top-style: solid;
border-top-width: 1px;
padding: 8px;
height: 60px;
-webkit--radius: 4px;
-khtml-border-radiust: 4px;
-moz-border-radius: 4px;
border-radius: 4px;
box-shadow: 0px 3px 5px #AAAAAA;

font-size: 11px;
}

#panel .remember_me input {
vertical-align: middle;
margin-top: -1px;
}

Jak może być wgrany dobrze, skoro wywala błąd 404?...
:: Akcja DZIĘKUJĘ ZA POMOC ::
Pomocy udzielam jedynie na forum. Wszystkie rzeczy wykraczające poza tą dziedzinę wykonuję odpłatnie.
Podziękowali: MrRevol
Odśwież sobie porządnie forum. U mnie masz fioletowe menu.
http://www.project-ls.xaa.pl/forum/images/FREU/bg/pbg.png
Żadna sprawa nie jest przegrana dopóki choć jeden szaleniec o nią walczy. Tylko wariaci są coś warci.
Tzn chodzi mi o menu : STRONA GŁÓWNA REGULAMIN UŻYTKOWNICY itd. Bo jest całe białe . Odswiezam , odswiezam i nic ;/

A dokładniej tak powinien wyglądać :
[Obrazek: mwsnap005.png]
Twoje menu pobiera obrazek stąd:
http://www.project-ls.xaa.pl/images/FREU/bg/menu_bg.png

Twój obrazek znajduje się tu:
http://www.project-ls.xaa.pl/forum/images/FREU/bg/menu_bg.png

Porównaj sobie. :)
Żadna sprawa nie jest przegrana dopóki choć jeden szaleniec o nią walczy. Tylko wariaci są coś warci.
Podziękowali: MrRevol
Ok Naprawione wystarczyło zmienić ścieżkę do obrazka w CSS . Dzięki wszystkim ;)


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości