Błąd FREU Theme - brak obrazka w panelu

Założony przez MrRevol.

wersja skryptu MyBB: 1.6.6
adres forum: project-ls.xaa.pl/forum
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu):
Witam ... Mam taki problem że chcialbym żeby ten panel dzialal normalnie i zeby byl koloru Fioletowego.
[Obrazek: 48715622783601759445.png]

Liczę na pomoc . Dzieki ;)
Adrian napisał 24.05.2012, 19:09:
Poprawiłem nazwę wątku. Przypominam o zasadzie: 1 wątek = 1 problem.
TaniDedyk.pl
Kliknij prawym na "Obrazek" i wybierz "pokaż obrazek". Wówczas ujrzysz w pasku przeglądarki ścieżkę do brakującego pliku.
Podejrzewam, że ten obrazek to avatar. Spróbuj ustawić jakikolwiek i problem z głowy. :)
Żadna sprawa nie jest przegrana dopóki choć jeden szaleniec o nią walczy. Tylko wariaci są coś warci.
Podziękowali: MrRevol
Ten problem juz ogarnąłem ale dzięki , bardziej chodzi mi z tym menu ;P
Nie ma pliku.
http://www.project-ls.xaa.pl/images/FREU/bg/menu_bg.png
Podziękowali: MrRevol
Plik jest wgrany dobrze , chyba cos w CSS z menu .

A dokładniej tak wygląda :
.menu ul {
    
color#000;
    
background-attachmentscroll;
    
background-clipborder-box;
    
background-colortransparent;
    
background-imageurl(/images/FREU/bg/menu_bg.png);
    
background-originpadding-box;
    
background-position00%;
    
background-repeatrepeat;
    
background-sizeauto;
    
padding-bottom10px;
    
padding-left10px;
    
padding-top10px;
    
padding-right10px;
    
text-aligncenter;
    
    
font-family"arial";
    
font-weightbold;
}

.
menu ul a:link {
    
color#fff;
    
text-decorationnone;
}

.
menu ul a:visited {
    
color#fff;
    
text-decorationnone;
}

.
menu ul a:hover, .menu ul a:active {
    
color#fff;
    
text-shadow0px 0px 10px #fff;
    
text-decorationnone;
}

#panel {
    
background#e07229 url(images/FREU/bg/pbg.png) top left repeat-x;
    
color#000;
    
background-sizeauto;
    
border-bottom-color#ae3a01;
    
border-bottom-stylesolid;
    
border-bottom-width2px;
    
border-left-color#ff8d55;
    
border-left-stylesolid;
    
border-left-width1px;
    
border-right-color#ae3a01;
    
border-right-stylesolid;
    
border-right-width2px;
    
border-top-color#ff8d55;
    
border-top-stylesolid;
    
border-top-width1px;
    
padding8px;
    
height60px;
    -
webkit--radius4px;
    -
khtml-border-radiust4px;
    -
moz-border-radius4px;
    
border-radius4px;
    
box-shadow0px 3px 5px #AAAAAA;
    
    
font-size11px;
}

#panel .remember_me input {
    
vertical-alignmiddle;
    
margin-top: -1px;

Jak może być wgrany dobrze, skoro wywala błąd 404?...
:: Akcja DZIĘKUJĘ ZA POMOC ::
Pomocy udzielam jedynie na forum. Wszystkie rzeczy wykraczające poza tą dziedzinę wykonuję odpłatnie.
Podziękowali: MrRevol
Odśwież sobie porządnie forum. U mnie masz fioletowe menu.
http://www.project-ls.xaa.pl/forum/image...bg/pbg.png
Żadna sprawa nie jest przegrana dopóki choć jeden szaleniec o nią walczy. Tylko wariaci są coś warci.
Tzn chodzi mi o menu : STRONA GŁÓWNA REGULAMIN UŻYTKOWNICY itd. Bo jest całe białe . Odswiezam , odswiezam i nic ;/

A dokładniej tak powinien wyglądać :
[Obrazek: mwsnap005.png]
Twoje menu pobiera obrazek stąd:
http://www.project-ls.xaa.pl/images/FREU/bg/menu_bg.png

Twój obrazek znajduje się tu:
http://www.project-ls.xaa.pl/forum/image...enu_bg.png

Porównaj sobie. :)
Żadna sprawa nie jest przegrana dopóki choć jeden szaleniec o nią walczy. Tylko wariaci są coś warci.
Podziękowali: MrRevol
Ok Naprawione wystarczyło zmienić ścieżkę do obrazka w CSS . Dzięki wszystkim ;)


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości