Odzielenie

Założony przez mrkarpiuk.

wersja skryptu MyBB:1.6.x
adres forum: w sygnie


Chciałbym zrobić ala oddzielenie lecz nie wiem jak, tak jak na ss lecz nie wiem jaki div zrobić czy cuś

W ramce nie chce Tylko pionowe linie. I aby były odpowiedniej wysokości.

SS w załaczniku ponieważ mam problemy z upniecie na imageshack....


Załączone pliki Miniatury
   
TaniDedyk.pl
Po co divy? Jeśli menu masz stworzone na liście to wystarczy w CSS dodać marginesy. :)
Żadna sprawa nie jest przegrana dopóki choć jeden szaleniec o nią walczy. Tylko wariaci są coś warci.
Podziękowali: mrkarpiuk
Właśnie ;)

Ale jakie bo ja 0 znam się na tym ;)

powiedz co i gdzie zaraz dodam :D
Wejdź do header_welcomeblock_member.

To:
Kod:
<strong>Witaj krzysiu</strong>
<a href="http://art-future.netne.net/usercp.php"><img style="margin-bottom: -7px;" src="http://art-future.netne.net/images/imperial/confing.png"></a>
<a href="http://art-future.netne.net/private.php">0<img style="margin-bottom: -7px;" src="http://art-future.netne.net/images/imperial/mail.png"></a>
<a href="#" onclick="MyBB.popupWindow('http://art-future.netne.net/misc.php?action=buddypopup', 'buddyList', 350, 350);"><img style="margin-bottom: -7px;" src="http://art-future.netne.net/images/imperial/frends.png"></a>
Popraw na to, będzie wyglądało trochę inaczej bo będą użyte zmienne. Ale będziesz wiedział o co chodzi:

Kod:
<div class="marginup">
<strong><span>Witaj krzysiu</span></strong>
<a href="http://art-future.netne.net/usercp.php"><img style="margin-bottom: -7px;" src="http://art-future.netne.net/images/imperial/confing.png"></a>
<a href="http://art-future.netne.net/private.php">0<img style="margin-bottom: -7px;" src="http://art-future.netne.net/images/imperial/mail.png"></a>
<a href="#" onclick="MyBB.popupWindow('http://art-future.netne.net/misc.php?action=buddypopup', 'buddyList', 350, 350);"><img style="margin-bottom: -7px;" src="http://art-future.netne.net/images/imperial/frends.png"></a>
<a href="http://art-future.netne.net/member.php?action=logout&amp;logoutkey=6aaa747463ea4cf3ed07988ed65a2d83" onclick="return confirm('Are you sure you wan to Log Out?');">Wyloguj</a>
<a href="http://art-future.netne.net/member.php?action=logout&amp;logoutkey=6aaa747463ea4cf3ed07988ed65a2d83" onclick="return confirm('Are you sure you wan to Log Out?');">Wyloguj</a>
</div>

Do global.css
Kod:
.marginup a span
{
margin:4px;
}
Podziękowali: mrkarpiuk
Nie wiem co robię źle ale nie działa...

Sobie sam poradziłem :)


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości