Błąd Wyśrodkowanie forum

Założony przez 825825825.

Kilka szczegółów o moim forum i stylu, z którym mam problem:
nazwa stylu:
wersja skryptu MyBB:1.6
adres forum:
opis problemu:

Zwężyłem forum do 70%

ACP-STYLE I SZABLONY-STYLE-MÓJ STYL-#Container


i w
Kod:
Szerokość (width)
wpisałem 70%


A tutaj problem:
Wyglada to tak.
[Obrazek: beztytuudsp.png]
Jak to wyśrodkowac?
TaniDedyk.pl
Podaj adres forum, albo całość #container z global.css
Żadna sprawa nie jest przegrana dopóki choć jeden szaleniec o nią walczy. Tylko wariaci są coś warci.
Podziękowali: 825825825
Adres forum
Kod:
http://dajmi6.ugu.pl/

Kod #Container
[Obrazek: beztytuukqv.png]
Spróbuj zamienić
Kod:
margin:0;

na
Kod:
margin: 0 auto;
Żadna sprawa nie jest przegrana dopóki choć jeden szaleniec o nią walczy. Tylko wariaci są coś warci.
Podziękowali: Dollie


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości