Błąd Dodanie ikony do UserCP

Założony przez Inaro.

Kilka szczegółów o moim forum i stylu, z którym mam problem:
nazwa stylu: domyślny MyBB
wersja skryptu MyBB: 1.6
adres forum: localhost
opis problemu: Mam taki kod
Kod:
<div><a href="usercp.php?action=character&amp;do=manage" class="usercp_nav_item usercp_nav_characters">Podgląd kont (wył)</a></div>

do folderu usercp w images wrzuciłem ikonę lecz ona nie działa w panelu użytkownika czy muszę gdzieś ją podpisać lub coś w tym stylu? :D
TaniDedyk.pl
Oczywiście, w stylach je ustawiasz - w końcu z nieba się to samo nie weźmie.
Można dodać ją jako atrybut w global.css ale możesz też bezpośrednio kodem dodać ją w szablonie.


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości