Błąd Panel Użytkownika - Nie wyświetla icons

Założony przez Inaro.

Kilka szczegółów o moim forum i stylu, z którym mam problem:
nazwa stylu: nzwls.pl
wersja skryptu MyBB: 1.6
adres forum: brak
opis problemu: Hej, chciałem dodać do panelu użytkownika pod 'Podsumowanie' nowe opcje i mam taki kod (niżej) i mój problem jest taki że nie wyświetla grafiki dokładniej user.gif z folderu icons.

usercp_nav
Kod:
<td width="{$lang->ucp_nav_width}" valign="top">
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
    <tr>
        <td class="thead"><strong>{$lang->ucp_nav_menu}</strong></td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="trow1 smalltext"><a href="usercp.php" class="usercp_nav_item usercp_nav_home">{$lang->ucp_nav_home}</a></td>
    </tr>
        
           <tr>
                <td class="tcat"><strong>Panel Postaci</strong></td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="trow1 smalltext"><a href="misc.php?page=register" class="images/icons/user.gif">Stwórz Postać</a></td>
    </tr>
{$usercpmenu}
</table>
</td>

Myślę że dobrze jest napisany kod
Kod:
<td class="trow1 smalltext"><a href="misc.php?page=register" class="images/icons/user.gif">Stwórz Postać</a></td>
ścieżka do user.gif to images/icons/user.gif przed chwilą sprawdzałem przez adres do forum i wyświetliło mi.
TaniDedyk.pl
Spróbuj tak:
Kod:
<td class="trow1 smalltext"><a href="misc.php?page=register"><img src="images/icons/user.gif" />Stwórz Postać</a></td>


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości