aluminum - brak ikonek

Założony przez jakub512.

Kilka szczegółów o moim forum i stylu, z którym mam problem:
nazwa stylu:aluminum
wersja skryptu MyBB:_MyBB_1_4_13
adres forum:localhost

Witam, zainstalowałem skrypt mybb i styl aluminum, próbowałem 2 razy, za każdym razem nie było ikonek co może być przyczyną?

[Obrazek: bladlg.jpg]
TaniDedyk.pl
adres forum ?

I czy na pewno wgrałeś wszystkie ikonki ?
Zakaz umieszczania linków zewnętrznych w sygnaturce \\Szogi1910
Podziękowali: jakub512
Do jakiego katalogu wrzuciłeś?
Domyślnie: images/polish, zobacz czy na pewno tam masz wrzucone ikonki.
Podziękowali: jakub512
images/polish tutaj są ikonki tylko z poprzedniego (domyślnego, takiego jaki był po instalacji skryptu) stylu

images/aluminium/ ?? -nie ma folderu polisch jest tylko english, styl był pobrany z angielskojęzycznej strony.

Przeszukałem pliki nie znalazłem nigdzie polskich ikon, znajdzie się je w sieci czy muszę sam je sobie zrobić?
Podaj link do tego stylu ;)
Nie musisz koniecznie do tego stylu mieć przecież ikonek, możesz wziąć pasujące z innego stylu.
Wejdź też w ACP - Style i szablony - nazwa stylu - i powiedz jaka jest ścieżka do katalogu obrazków?
Podziękowali: jakub512
Lub walnij tam angielskie :)
:: Akcja DZIĘKUJĘ ZA POMOC ::
Pomocy udzielam jedynie na forum. Wszystkie rzeczy wykraczające poza tą dziedzinę wykonuję odpłatnie.
Podziękowali: jakub512
Już zrobiłem, katalog obrazków był pod ścieżką
images/aluminum
wkleiłem tam ikonki z innego stylu i wszystko jest ok.

Człowiek jednak najlepiej uczy się na błędach:)

Podobne wątki

Inne Zmiana ikonek przy działach

09.04.2017, 20:42
Ostatni post: SnowWolf

Błąd  Brak ikonek

16.03.2017, 21:46
Ostatni post: marcins321

Błąd  Błąd w wyświetlaniu ikonek od poddziałów

02.02.2017, 23:14
Ostatni post: Fyeem

Błąd  Tylko ja nie widzę kilku ikonek

02.02.2017, 14:32
Ostatni post: pr0mek

Błąd  Nie widać ikonek

19.01.2017, 16:10
Ostatni post: Snake_


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości