Import stylu - brak folderu tymczasowego

Założony przez andrzej_122.

Kilka szczegółów o moim forum i stylu, z którym mam problem:
nazwa stylu: DeepBlue
wersja skryptu MyBB: 1.4.11
adres forum: http://s5.servhost.pl:1102/index.php
opis problemu:

Jak chce zimportować styl wyskakuje mi coś takiego:

Wystąpiły następujące problemy:

* Wysyłanie nie powiodło się. Spróbuj ponownie.Szczegóły błędu:
* PHP zwróciło: Brak folderu tymczasowego. Skontaktuj się w tej sprawie z administratorem serwera.


Wiecie może co może być nie tak?
TaniDedyk.pl
Przyłączam się do prośby, wie może ktoś jak to poprawić ?
(16.11.2008, 16:18)andrzej_122 napisał(a): Wystąpiły następujące problemy:

* Wysyłanie nie powiodło się. Spróbuj ponownie.Szczegóły błędu:
* PHP zwróciło: Brak folderu tymczasowego. Skontaktuj się w tej sprawie z administratorem serwera.
czyżby ten komunikat był niejasny?

sprawdź w informacjach o PHP (phpinfo();) właściwość "upload_tmp_dir".
Przyznaje że nic mi to nie mówi. Jak mogę rozwikłać ten problem ?
(16.11.2008, 16:18)andrzej_122 napisał(a): Wystąpiły następujące problemy:

* Wysyłanie nie powiodło się. Spróbuj ponownie.Szczegóły błędu:
* PHP zwróciło: Brak folderu tymczasowego. Skontaktuj się w tej sprawie z administratorem serwera.
jak wyżej. sam tego nie naprawisz.

//edit
@down: niektórym na pewno pomoże, ale to nie jest reguła. nie bez powodu prosiłem cię o phpinfo.
No widać support się nie popisuje.
Z innego forum :

Należy wejsc na swój serwer ftp i utworzyć katalog "tmp" i po kłopocie.
Mam nadzieję że się komuś przyda ;)

Pozdrawiam.


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości