Zbyt duże okno edytora postów

Założony przez MetYs.

Kilka szczegółów o moim forum:
wersja skryptu MyBB:1.4.11
wersja bazy MySQL, Postgre:nie wiem
wersja używanego PHP:nie wiem
adres forum:http://forumseven.net
firma hostingowa:linuxpl.com
spis wtyczek:Fit on Page, Hide Links to Guests,Wiadomość od moderatora ,Ajax WIO Reloader Settings, Show Users Who Have Been online Today (, MybbHelp » ProStats, SpiceFuse Shoutbox , Thank you
opis problemu:

Witam mam mały problem jak zakładam nowy temat lub odpowiadam to tabela z textem oraz z obrazkami sie rozjechała może mi ktoś pomóc scren tez daje:) pozdrawiam

daje tez link zeby lepiej było widać http://forumseven.net/123.JPG
Adrian napisał 30.01.2010, 02:07:
Poprawiłem nazwę wątku.


Załączone pliki Miniatury
   
widze ze pomocy nie uzyskam na tym forum??
Po jakich zmianach tak się stało?
Konkretna zmiana, instalacja pluginu?
wszystkie pluginy Dezaktywuj dałem i nic sie nie zmieniło wiec obstawiam ze pluigin tego nie zrobil zaden...
Fajno, nadal czekam na odpowiedź na powyższe pytania.

(28.01.2010, 12:25)MetYs napisał(a): widze ze pomocy nie uzyskam na tym forum??

Na pewno nie uzyskasz jak nie będziesz współpracował.
nie wiem po jakich na standardowym stylu tez tak jest.. a w plikach sie nie bawiłem jedynie to logo zmieniłem na szersze nic wiecej nie robiłem
Zobacz tutaj: https://mybboard.pl/watek-textbox-za-duzy (możesz pozmieniać wartości na różne właśnie dla textarea, w ACP ~> Style ~> [nazwatwojegostylu] ~> global.css

Jeśli nie pomoże, takim razie prosiłbym o jakieś konto testowe, może być z uprawnieniami zwykłego użytkownika.
Cytat:Winą jest zmiana wartości font-size dla textarea. Zmiana z powrotem z 12 na 13px powinna załatwić sprawę.
mam tak ustawione wiec nawet nic nie zmieniałem tak jak napisałes w tamtym temacie
konto testowe

Cytat:user: test2
hasło test2
Spróbuj:
ACP ~> Style i szablony ~> Szablony ~> [nazwa stylu] Templates ~>
a) Nowy wątek - Szablony ~> newthread
b) Nowa odpowiedź - Szablony ~> newreply
c) Edycja posta - Szablony ~> editpost

I w każdym z tych szablonów znajdź i zamień linijkę:
Kod:
<textarea name="message" id="message" rows="20" cols="70" tabindex="3">{$message}</textarea>

na:
Kod:
<textarea name="message" id="message" rows="20" cols="75" tabindex="3">{$message}</textarea>
Cytat:<textarea name="message" id="message" rows="20" cols="70" tabindex="2">{$message}</textarea>

takie mam tabindex2

zrobiłem tak jak podal;es i tabindex zmieniłem na 3 ale nic to nie dało
i z
Kod:
tabindex="2"
tez nic nie dało

a wlasnie na przegladarce exploer jest wszystko oki na flock na operze mozili nachodzi wszystko na siebie;/ tak jak na screnie... tylko exploer dobrze pokazuje...
Ojoj...
Zamień tam:
Kod:
(...) cols="70" (...)

na:
Kod:
(...) cols="75" (...)

To powinno pomóc.
Podziękowali: MetYs, nerr
Przepraszam za odkop, ale mi to pomaga, ale tylko chwilowo. Po niedługim czasie wszystko wraca do punktu wyjścia - okna nadal na siebie nachodzą.

Podobne wątki

Buttony Linki zbyt blisko siebie

13.09.2016, 22:23
Ostatni post: Cezary Stasiak

Zbyt szeroki dział

12.09.2016, 19:08
Ostatni post: Fyeem

Błąd Brak edytora MyCode w tworzeniu postów i wątków

19.08.2016, 23:34
Ostatni post: xAdamMc7

Tło edytora

31.07.2016, 16:16
Ostatni post: Divir

Błąd Gwiazdki w profilusą za duże

10.07.2016, 21:35
Ostatni post: Divir

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości