Wgranie nowego stylu - po imporcie pliku XML, CSS nie odczytuje się poprawnie

Założony przez matulek.

Kilka szczegółów o moim forum:
wersja skryptu MyBB:1.4.11
wersja bazy MySQL, Postgre:
wersja używanego PHP:
adres forum:eomnia.net
firma hostingowa:ovh
spis wtyczek:oj duzo:)
opis problemu:
Witam, mam problem z wgraniem nowego stylu. Gdy zaimportuje styl z pliku XML po zmianie wyglądu strony nie odczytuje poprawnie danych z css. Tzn forum jest porozrzucane i w ogóle w nieładzie. tak dzieje się z każdym nowym stylem oprócz tego, który aktualnie jest ustawiony.
Jak to naprawić?
sprawdzałeś na innych przeglądarkach?
przede wszystkim nie ma chyba przeglądarki zgodnej ze 100% standardów webowych, ale jest jedna dość popularna aplikacja, która do tych 100% ma ciągle bardzo daleko, jeżeli programista nie zadbał o zgodność z antystandardami microsoftu to może być problem :)
Witam,
problem ten nadal występuje. Czy ktoś się z tym spotkał?

Niechcący założyłem nowy temat, bo o tym zapomniałem. prosiłbym o połączenie, gdyż dodałem tam screena i przykład.
https://mybboard.pl/watek-mybb-problem-z...aniu_13512
SoulReaver niestety nie jest to zależne od przeglądarki. Testowane na 4 różnych:)
ok udało mi się w końcu samemu to rozwiązać. był problem z uprawnieniami chmod do plików w katalogu cache. można zamknąć.
kych0 napisał 24.09.2010, 08:10:
Akcja DZIĘKUJĘ ZA POMOC [Obrazek: postbit_thx.gif]

Podobne wątki

Styl Jak wstawić obrazek w plik xml

25.09.2016, 14:54
Ostatni post: Winchester

Rangi Rangi CSS | Nazwa grupy się nie wyświetla

09.09.2016, 20:55
Ostatni post: Tastey

Inne Usunięcie emotek podczas tworzenia nowego tematu

19.08.2016, 16:06
Ostatni post: SnowWolf

Błąd Zmiana forumatu pliku z gif na png

18.08.2016, 11:58
Ostatni post: patrykxk

Błąd Błąd stylu global.css

16.08.2016, 20:36
Ostatni post: Szogi1910

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości