Szukam Rozwijana lista działów moderowanych, zamiast zwykłej [w zakładce ekipa]

Założony przez Turel.

Kilka szczegółów o moim forum i stylu, z którym mam problem:
nazwa stylu: Na wszystkich
wersja skryptu MyBB:1.4
adres forum: Nieistotne
opis problemu:

Witam! Po kliknięciu na "Ekipa" pojawia się nam lista moderatorów na danym forum. Jeśli jakiś moderator moderuje tylko kilka działów, to działy te są wypisane od góry do dołu. No właśnie i ja chciałbym by zamiast tego informacja jakie działy moderuje dana osoba była podana w rozwijanej liście, a nie zwykłej. Da się jakoś to zrobić?
Łohohoho Działa :) Jesteś wielki, zaraz dodam Ci +1 do reputacji, ale zanim to zrobię a temat zostanie zamknięty powiedz mi jeszcze 2 rzeczy:

1. Skąd wiedziałeś, że mam tam 2 nieodpowiednie średniki? Przecież nie jesteś adminem na moim forum i w związku z tym nie masz dostępu do kodu szablonów w panelu admina. Zatem skąd wiedziałeś, że się tam znalazły?

i druga sprawa:

2. Jak zrobić by zmienić, nazwę w przycisku z "Go" na jej polski odpowiednik np. "Idź"

<input type="submit" value="Go" class="input_submit alt">
tu znajduje się "Go", zmień na "Idź" czy co tam przyjdzie Ci do głowy

skąd wiedziałem - bo podałeś mi adres swojej strony
dodatkowo masz włączone dodawanie nazwy szablonu do kodu strony, więc wyjątkowo łatwo się zorientować - w którym szablonie leży dany kod ... ale ponieważ sam ten kod napisałem kilka postów wyżej, to było mi to i tak nie potrzebne ;)

w każdym razie, spojrzałem w kod wygenerowanej strony, wkleiłem Ci ten kod w poprzednim poscie i zauważyłem te 2 średniki - skąd żeś je tam wziął nie wiem, ale faktem jest, że wysypały ten fragment HTMLu, więc pojawiał się surowy tekst

finito ? ;)
Podziękowali: Turel, Demek
Dobrze, wszystko działa, ale zauważyłem że jeśli jest w zakładce "Ekipa" nick moderatora moderującego określone działy, to nie można kliknąć na ten nick ani przejśc do jego profilu.
w kodzie szablonu który Ci wkleiłem widzę:

<a href="{$user['profilelink']}">
więc czemu w kodzie strony widzę:

<href="member.php?action=profile&amp;uid=2">
???
czemu przy edycji szablonu zjadłeś "A" ? ;)
Podziękowali: Turel
Pomoc została udzielona. Pamiętaj o zasadzie 1 wątek = 1 problem.
Zamykam więc. ;)

Podobne wątki

Inne Dlaczego tabela serwerów jest w okręgach zamiast w tabeli ?

Wczoraj, 20:00
Ostatni post: Fyeem

Styl Lista Uzytkownikow

23.08.2016, 19:08
Ostatni post: Szogi1910

Styl Zmiana ikony statusu na stronie ekipa forum

24.03.2016, 16:14
Ostatni post: HEJTER

Szukam Szukam dodatkowych grup w "Ekipa forum"

21.02.2016, 16:02
Ostatni post: NaWypasie

Styl Czas online zamiast daty dołączenia

15.02.2016, 20:19
Ostatni post: LaCuty

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości