Szerokość forum

Założony przez wladek.

Kilka szczegółów o moim forum i wtyczce, z którą mam problem:
wersja skryptu MyBB:1.4
wersja bazy MySQL, Postgre:MySQLi 5.1.41
wersja używanego PHP:5.2.11
adres forum:www.forumf1.eu
firma hostingowa:
spis wtyczek: duzo
nazwa, wersja oraz autor wtyczki generującej problem:
opis problemu:

moze mi ktos pomoc z szerokoscia forum???
szukalem na innych forach tutaj tez ale nic nie rozwiazuje mojego problemu i prosze mi nie pisac odnosnikow do tematow z szerokoscia bo wszystko przeczytalem i nic...wiem ze zmienia sie w stylu-->global.css-->cointainer-->width itd. tylko ze u mnie nie ma width a jesli dopisze szerokosc w pokselach nic sie nie zmienia. oto co mam w cointainer

border: 1px solid #000;
border-top: 0;
margin: auto auto;
text-align: left;
DamYan napisał 15.02.2010, 17:44:
Pasuje do Styli - przenoszę.
(15.02.2010, 17:42)wladek napisał(a): /.../
border: 1px solid #000;
border-top: 0;
margin: auto auto;
text-align: left;

Spróbuj dopisać width: 80%;.

Cytat: border: 1px solid #000;
border-top: 0;
margin: auto auto;
text-align: left;
width: 80%;

Wtedy dynamicznie ustawić szerokość. Gdzie przechowujesz styl? W bazie czy w pliku?
bardzo dziwne...w trybie zaawansowanym css po wpisaniu width 800px szerokość sie zmienia a w trybie prostym nie.
(15.02.2010, 19:01)wladek napisał(a): bardzo dziwne...w trybie zaawansowanym css po wpisaniu width 800px szerokość sie zmienia a w trybie prostym nie.

To pewnie jakiś bug w MyBB, czyli rozumiem, że rozwiązałeś sprawę? :)

Podobne wątki

Styl jak zwiększyć szerokość header

16.09.2016, 19:12
Ostatni post: Divir

Błąd View Groups 1.6 - rozciągnięcie grup na całą szerokość statystyk

18.04.2016, 00:11
Ostatni post: Divir

Szukam Stopka na całą szerokość

23.03.2016, 18:52
Ostatni post: Divir

Styl "post_body" - rozciągnięcie na całą szerokość.

24.07.2015, 18:44
Ostatni post: Snake_

Inne Jak zwiększyć szerokość Partnerzy/Sponsorzy?

14.06.2015, 13:34
Ostatni post: zawodowiec69

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości