Styl panel logowania w headerze

Założony przez Chacu.

Kilka szczegółów o moim forum i stylu, z którym mam problem:
nazwa stylu:lagownia
wersja skryptu MyBB:1.6
adres forum:www.fragme.pl
opis problemu:
Zrobiłby mi ktoś panel logownia na headerze

Lub Wytłumaczył jak to zrobic ?
ACP--> Style i szablony--> Szablony --> Twój styl --> Nagłówek szablony --> header_welcomeblock_guest

Usuń zawartość i wklej:

<form action="member.php" method="post">
<table>
<tr>
<td>{$lang->username}</td>
<td><input type="text" class="textbox" name="username" size="10" maxlength="{$mybb->settings['maxnamelength']}" style="width: 80px;" /></td>
<td></td>
</tr>
<tr>
<td>{$lang->password}<br /></td>
<td><input type="password" class="textbox" name="password" size="10" style="width: 80px;" /></td>
<td><input type="submit" class="button" name="submit" value="{$lang->login}" /></td>
</tr>

</table>
<input type="hidden" name="action" value="do_login" />
<input type="hidden" name="url" value="{$redirect_url}" />
</form>

Domyślny formularz szybkiego logowania...
Tylko ja chce cały Panel Logownia itp na Hederze ;]
Odświeżam !
Chcesz go w tym miejscu gdzie masz wyznaczone do tego pole na headerze ?
tak :)

Podobne wątki

Inne Jak przeniesc tabelke logowania ??

04.12.2016, 12:38
Ostatni post: Divir

Inne Strona logowania

24.11.2016, 21:23
Ostatni post: Wulfgorim

Styl Kwadraciki przy headerze

12.09.2016, 21:49
Ostatni post: Divir

Niewidzialny odstep w headerze?

07.08.2016, 19:46
Ostatni post: Fyeem

Inne Panel logowania

10.07.2016, 09:03
Ostatni post: myCreedo

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości