Nest

Styl Konfiguracja nawigacji stylu

Założony przez elek.

wersja skryptu MyBB: 1.6.2
adres forum: http://csowo.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu):

Witam, mam problem, otóż co bym nie wpisał w 2 i 3 miejsce w nawigacji, odnośniki nie działają, a są zrobione dobrze, testowałem zamianą miejsc i właśnie te 2 i 3 przenoszą na stronę główną. Załączam screen i plik header.

http://img862.imageshack.us/img862/8896/sdaaaaa.jpg

Kod:
<!-- begin wrapper -->
<div id="wrapper">

    <!-- begin logo -->
    <div id="logo">
        <a href="{$mybb->settings['bburl']}/"><img src="{$theme['logo']}" alt="{$mybb->settings['bbname']}" title="{$mybb->settings['bbname']}" class="logo" /></a>
        <a name="top" id="top"></a>
        <div id="panel">
            <div id="panelcontent">{$welcomeblock}</div>
        </div>
    </div>
    <!-- end logo -->
<br/>
        <div class="clear"></div>
    <!-- begin navbar -->
    <div id="navbar">
        <ul id="nav">
            <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/index.php">Strona Główna</a></li>
<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/search.php">Szukaj</a></li>    
<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/showteam.php">Ekipa Forum</a></li>
        
                <li><a href="http://csowo.pl/bany/ban_list.php">AmxBans</a></li>
            
                        <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/Watek-Kup-klase-premium">Premium CoD</a></li>
                        <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/Watek-Jak-odpracowa%C4%87-ostrze%C5%BCenie-warna">Odpracuj Warna</a></li>"
                <li><a href="http://csowo.pl/forum/misc.php?page=bf2">BF2 Info</a></li>"        

</ul>
    </div>
    <!-- end navbar -->

    <!-- begin content wrap -->
    <div id="contentwrap">
    <div id="container">
        <hr class="hidden" />
        <br class="clear" />
        <div id="content">
            {$pm_notice}
            {$bannedwarning}
            {$bbclosedwarning}
            {$unreadreports}
            <navigation>
            <br />
Odnośniki działają tylko masz za wielkie logo... logo jest samo w sobie odnośnikiem do indexu, ono nachodzi na buttony "strona główna" "szukaj" i "ekipa forum". Zmień wysokość loga do 140px to będzie git.
Podziękowali: elek

Podobne wątki

Szukam Podświtlanie przycisku w nawigacji na wybrany kolor.

09.10.2016, 17:00
Ostatni post: Bogusław Witek

Konfiguracja pluginu DVZ Shoutbo

29.07.2016, 21:39
Ostatni post: PaNEdEk

Styl Snapshot A'La I.PB | sdfsdfds | Błędna konfiguracja?

28.03.2016, 19:02
Ostatni post: Tastey

Inne Konfiguracja ikon działów.

29.02.2016, 00:55
Ostatni post: Ardex

Szukam Dodatkowy przycisk w nawigacji

25.02.2016, 13:44
Ostatni post: Niki

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości