Nest

Styl Błedne wyswietlanie edytora

Założony przez Zogatn.

wersja skryptu: MyBB: 1.6.1
adres forum: http://www.forum.xcore.eu
styl bazowy: speedway (by pixelmaster)
przerubki: grafika
pluginy: Fit on Page (2.3)
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu):

Witam,
mam problem z edytorem wiadomości, nie wiem czemu powstała duża przerwa (1ka na obr.) oraz buttony od edytora (nr. 2ka na obr.) jak by zostały przeniesione na następne linie.
Sprawdziłem czy nie ma winy pluginu, jednak nic się nie zmieniło po wyłączeniu wtyczki.

Na standardowym motywie, takowy błąd nie występuje.

ową skurke mam już prawie rok i wcześniej nie występował ten problem :(
[Obrazek: edytor.jpg]

Pozdrawiam
Sprawdź czy plugin od Sr'a coś da:
https://mybboard.pl/temat-sr-mybbcoder-1-5-0_9262

A po czym ten błąd nagle wyskoczył ? Przeprowadzałeś aktualizacje forum ?
Wszystko zaczęło się po którejś aktualizacji, myślałem że coś na to poradzę, jednak bliżej mi do grafiki niż kodowania :(
Zaraz sprawdzę owy plugin.

-[EDIT]-
Zainstalowałem wtyczkę, niestety problem nadal występuje , odstęp pomiędzy górną krawędzią ramy a wyborem Czcionki / Rozmiaru tekstu / Koloru czcionki

-[EDIT 2]-
poprzedni SS był robiony na FF, teraz sprawdziłem jeszcze na IE v 7.0

1-ka przesunięcie w dół nadal występuje
2-ka rama okna nie nachodzi na Opcje posta

[Obrazek: edytor2.jpg]

nie wiem co robić, może trzeba będzie robić skórkę od nowa ? :(

Podobne wątki

Błąd Brak edytora MyCode w tworzeniu postów i wątków

19.08.2016, 22:34
Ostatni post: xAdamMc7

Tło edytora

31.07.2016, 15:16
Ostatni post: Divir

Błąd Brak wizualnego edytora MyCode

26.06.2016, 16:43
Ostatni post: Szogi1910

Błąd brak edytora tekstu

02.03.2016, 21:00
Ostatni post: Ardex

Inne Brak edytora tekstu po wgaraniu na serwer

22.02.2016, 22:12
Ostatni post: Conors

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości