Nest

Silnik forum - stopka - jak wyśrodkować ?

Założony przez lolzpol.

Mam bardzo błahe pytanie,w jakim pliku można wyśrodkować Silnik forum? Niestety w stopce tego nie ma :/.
Wystarczyło do źródła strony zajrzeć :P
Cytat:<div id="copyright">
<div id="debug"></div>
<!-- (...). -->
Silnik forum <a href="http://www.mybboard.net" target="_blank">MyBB 1.4.4</a>, &copy; 2002-2009 <a href="http://www.mybboard.net" target="_blank">MyBB Group</a>.<br />
<!-- End copyright -->
<br />

Wystarczy otworzyć styl CSS i do #copyright dodać kod
Kod:
text-align: center;

Podobne wątki

Błąd Nie mogę poprawnie wyśrodkować obiektu

03.08.2016, 13:40
Ostatni post: XeroX

Styl Jak wyśrodkować ten napis?

21.07.2016, 16:48
Ostatni post: Cezary Stasiak

Styl Jak wyśrodkować stronę?

11.07.2016, 20:18
Ostatni post: NiespecjalnieUzdolniony

Styl Rozjechana stopka, aż do panelu bocznego i problem z nawigacją

26.06.2016, 04:41
Ostatni post: Purely

Styl Zmiana statystyk - uciekająca stopka

26.05.2016, 22:00
Ostatni post: Divir

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości