Nest

[S] Brak polskich znaków

Założony przez paN1.

Kilka szczegółów o moim forum:
wersja skryptu MyBB: 1.4.11
wersja bazy MySQL, Postgre:
wersja używanego PHP:
adres forum: http://www.centergame.pl
firma hostingowa: glowanet.pl
spis wtyczek:
opis problemu:

Mam problem po użyciu migratora https://mybboard.pl/temat-mybb-migrator-...rge-system brakuje polskich znaków proszę o pomoc
(11.04.2010, 17:05)paN1 napisał(a): Kilka szczegółów o moim forum:
wersja skryptu MyBB: 1.4.11
wersja bazy MySQL, Postgre:
wersja używanego PHP:
adres forum: http://www.centergame.pl
firma hostingowa: glowanet.pl
spis wtyczek:
opis problemu:

Mam problem po użyciu migratora https://mybboard.pl/temat-mybb-migrator-...rge-system brakuje polskich znaków proszę o pomoc

Jakieś screeny? Czy są krzaki, czy w ogóle ich nie ma?
Proszę [Obrazek: 74104940076183416228.jpg]
Z jakiego skryptu migrowałeś?
Php by przemo
Nie ma rady musisz zatrudnic 10 modów niech poprawiają.
W bazie znaki też są w takiej formie?
(15.04.2010, 16:22)wujas napisał(a): Nie ma rady musisz zatrudnic 10 modów niech poprawiają.

To nie rada.

Czy z baza przed konwersja robiles cos? Np. przenosiles, eksportowales, edytowales. Podaj zawartoc katalogu logs, kodowanie bazy phpbb oraz mybb. Uzyles odpowiedniego modulu konwersji? Sprobuj uzyc drugiego modulu do standardowego phpbb.
Tak użyłem z "przema"

php_logs
SELECT * 
FROM phpbb_logs
LIMIT 0 , 30

w bazie mybb nie mam "logs"

Podobne wątki

Krzaki zamiast polskich znaków po konwersji

19.02.2015, 13:36
Ostatni post: witas

Krzaki zamiast polskich znaków po konwersji?

29.11.2014, 17:23
Ostatni post: RafoX

Merge System Brak polskich znaków

25.08.2012, 23:59
Ostatni post: kacperinjo

Krzaki zamiast polskich znaków :)

27.01.2012, 13:47
Ostatni post: standard

MyBB Migrator Brak polskich znaków po przemie

08.05.2011, 10:28
Ostatni post: Jonywalker

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości