Problem z wgraniem stylu

Założony przez andachiel.

Kilka szczegółów o moim forum i stylu, z którym mam problem:
nazwa stylu:black games
wersja skryptu MyBB:1.4
adres forum:www.test.warezart.info
opis problemu:

Otóż aby wgrac styl ribie tak jak mi kazał jeden user ....zakładam forum wszystko poprawnie odpalam loguje się do PA ...następnie wrzucam katalog z grafiką stylu do katalogu images < cały załączony katalog> potem wchodzę do PA i importuje z dysku plik xml tego stylu następnie przechodze do zakąłdni i ustawiam ten styl jako główny.... Nastepnie gdy chcem zobaczyc czy styl działa i wpisuje adres swojej strony test.warezart.info pokazuje mi sie biala strona ...
Czy moze mi ktoś powiedziec co źle zrobiłem ...zaznacze odrazu że teraz sobie nie spolszyłem skryptu .



Serdecznie prosze o pomoc i nie usuwanie mojego tematu przez administracje...
Daj jakieś info na temat tego stylu.
Jakiegoś linka czy cuś, cuś... :P
Jako Admin możesz sie zalogować i przestawić styl :) http://www.test.warezart.info/admin/
Pozdro :)
wiem bo przecież przez admina wrzucal tzn zaladowywuje ten styl ..

a testujac ten skrypt chciałem sobie zobaczyć jak bedzie wyglądac ten styl ...


http://style.mybboard.pl/themes.php?id=1
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Jedyne co w szablonach było zmieniane to stopka <XD> Więcej takich:P
Więc co mogło by być w nim nie tak ? :P :P

Ok ale musiałeś coś źle zrobić. Zaloguj sie do ACP i ustaw styl na ten stary "DEFAULT" następnie spróbuj jeszcze raz zaimportować ten styl.
Słuchajcie robie tak wrzucam cały katalog z grafią to images następnie importuje xmls i wchodze aby ustawic jako głogny styl....

potem wchodze na strone i dalej lipa ..nic nie ma . biała strona.
dałem sobie rade już dzięki

Podobne wątki

Błąd Problem z wgraniem stylu.

30.11.2015, 19:57
Ostatni post: ProgramistaLua

Problem z wgraniem stylu od djhehe

24.02.2015, 15:01
Ostatni post: XeXee

Styl Problem z wgraniem stylu.

07.06.2014, 13:13
Ostatni post: Snake_

Pomoc z wgraniem stylu

09.10.2012, 22:38
Ostatni post: Daniel Praźmo

Inne Dodanie nowej podstrony - problem z wgraniem dwóch szablonów

29.04.2011, 22:44
Ostatni post: Łukasz Tkacz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości