Panel użytkowika - brak ikon Menu

Założony przez pawelt89.

Mam problem z ikonami w Menu UserCP.

Powinno to wyglądać tak:
[Obrazek: ml1b4.jpg]

A u mnie wyglada tak:
[Obrazek: ml1a4.jpg]

Jak widac brakuje ikon w menu.
Nie moge sprawdzić jakie powinny byc ściezki do tych ikon.
W żadnym stylu nie wyswietla tych ikon.
Moja wersja 1.4.1
Ikony powinny znajdować się w głównym katalogu katalogu images/usercp i są one dla każdego stylu.

Aby to zmienić wejdź w Style > Twój Styl > usercp.css > i tutaj na rozwijanym menu masz wszystkie ikony.

Pozdrawiam
Niestety ale nie mam takiego CSS.
Mozesz mi podac jak powinnien on wygladac??
W zadnym stylu go nie mam
(10.09.2008, 20:45)pawelt89 napisał(a): Niestety ale nie mam takiego CSS.
A powinieneś mieć.
Kod:
.usercp_nav_item {
    display: block;
    padding: 1px 0 1px 23px;
}
.usercp_nav_composepm {
    background: url('images/usercp/composepm.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_pmfolder {
    background: url('images/usercp/pmfolder.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_sub_pmfolder {
    padding-left: 40px;
    background: url('images/usercp/sub_pmfolder.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_trash_pmfolder {
    padding-left: 40px;
    background: url('images/usercp/trash_pmfolder.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_pmtracking {
    background: url('images/usercp/pmtracking.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_pmfolders {
    background: url('images/usercp/editfolders.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_profile {
    background: url('images/usercp/profile.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_email {
    padding-left: 40px;
    background: url('images/usercp/email.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_password {
    padding-left: 40px;
    background: url('images/usercp/password.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_username {
    padding-left: 40px;
    background: url('images/usercp/username.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_editsig {
    padding-left: 40px;
    background: url('images/usercp/editsig.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_avatar {
    padding-left: 40px;
    background: url('images/usercp/avatar.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_options {
    background: url('images/usercp/options.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_usergroups {
    background: url('images/usercp/usergroups.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_editlists {
    background: url('images/usercp/editlists.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_attachments {
    background: url('images/usercp/attachments.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_drafts {
    background: url('images/usercp/drafts.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_subscriptions {
    background: url('images/usercp/subscriptions.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_fsubscriptions {
    background: url('images/usercp/fsubscriptions.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_notepad {
    background: url('images/usercp/notepad.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_viewprofile {
    background: url('images/usercp/viewprofile.gif') no-repeat left center;
}

.usercp_nav_home {
    background: url('images/usercp/home.gif') no-repeat left center;
}
Niestety nie działa dalej
Juz działa.
Mój błąd. Nie wpisałem w nazwie .css

Podobne wątki

Problem z ustawieniem ikon działów.

28.09.2016, 20:37
Ostatni post: Argayn

Inne Jak przenieść 1 panel rozwijanego menu

15.05.2016, 11:41
Ostatni post: NiespecjalnieUzdolniony

Błąd Brak ikon wątków

25.03.2016, 12:06
Ostatni post: SzopeN_PL

Inne Konfiguracja ikon działów.

29.02.2016, 01:55
Ostatni post: Ardex

Usunięcie ikon posta i tematu

30.01.2016, 01:28
Ostatni post: naszlidzbark

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości