Nest

Nie wyświetlają się obrazki w stylu

Założony przez Qdr..

Kilka szczegółów o moim forum i stylu, z którym mam problem:
nazwa stylu:Black warez
wersja skryptu MyBB:1.4.11
adres forum: http://www.deepwarez.ugu.pl/
opis problemu: Otóż chciałem sprawdzić ten styl (http://style.mybboard.pl/themes.php?id=2) ale po wgraniu wszystkich plików styl nie jest wyświetlany tak jak powinien . Pytanie co jest tego przyczyną? Proszę o pomoc.
Adrian napisał 24.01.2010, 14:08:
Poprawiłem nazwę wątku.
Najpierw:
http://style.mybboard.pl/tutorials.php?id=5

Obawiam się, że w ogóle nie wgrałeś katalogu z obrazkami na serwer, do /images/, bo np. adres: http://www.deepwarez.ugu.pl/images/blackwarez/off.gif wskazuje na 404.
Robiłem wg. instrukcji. Dla pewności zrobiłem to jeszcze raz i nic.Może nie jest kompatybilny z wersją 1.4.11 ??

edit: styl motoshine również nie jest wyświetlany w całości.
I jesteś pewien, że folder z obrazkami stylu wrzuciłeś na serwer do katalogu /images/ nie zmieniając jego nazwy ?

Tak jak piszę, wszystkie linki prowadzące do obrazków wskazują na file not found, np:
http://www.deepwarez.ugu.pl/images/blackwarez/logo.png
Podziękowali: Qdr.

Podobne wątki

Po wgraniu stylu nie wyświetla się tło

15.11.2016, 14:14
Ostatni post: Fyeem

Obrazki rang

08.09.2016, 19:57
Ostatni post: Conors

Błąd Nie wyświetlają się działy i kategorie

23.08.2016, 09:22
Ostatni post: Black Angels

Szukam Dwa obrazki grup

07.07.2016, 07:29
Ostatni post: Lancinho

Błąd Obrazki rang nie działają

06.06.2016, 19:17
Ostatni post: kunik2002

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości