Legenda forum - zmiana rozszerzenia obrazków

Założony przez Xemix.

Kilka szczegółów o moim forum i stylu, z którym mam problem:
nazwa stylu: Własny
wersja skryptu MyBB: 1.4.11
adres forum: localhost
opis problemu:

Witam,
Mam pewien "problem". Otóż zrobiłem sobie obrazki do legendy forum(dział zawiera nowe posty itd.) w formacie PNG. Na stronie głównej zmieniłem w szablonie index rozszerzenie na *.PNG, jednak w działach dalej jest w *.GIF Gdzie to moge zmienić?
Pozdrawiam!
Kod:
» Paczki szablonów » Nazwa szablonu » Opis działu - Szablony » Edycja szablonu: forumbit_depth2_cat

powo
Kod:
<td class="{$bgcolor}" align="center" valign="top" width="1"><img src="{$theme['imgdir']}/{$lightbulb['folder']}[b].png[/b]" alt="{$lightbulb['altonoff']}" title="{$lightbulb['altonoff']}" class="ajax_mark_read" id="mark_read_{$forum['fid']}" /></td>

Zmieniłem, ale coś nie działa. Dalej wyświetla w GIF.
Bo podałem ci link do zmiany tego w kategoriach :P
Spróbuj z tym w forumbit_depth2_forum

Kod:
<td class="row1" width="25" align="center" valign="middle"><img src="{$theme['imgdir']}/{$lightbulb['folder']}.gif" alt="{$lightbulb['altonoff']}" title="{$lightbulb['altonoff']}" class="ajax_mark_read" id="mark_read_{$forum['fid']}" /></td>

Pozdro :)
Podziękowali: Xemix

Podobne wątki

Legenda Rang

Dzisiaj, 00:52
Ostatni post: Conors

Szukam Pomoc - Legenda Rang

18.08.2016, 17:42
Ostatni post: Divir

Błąd Nie ładuje miniatur obrazków

29.05.2016, 21:59
Ostatni post: metaldetectors

Błąd Legenda grup źle wyswietlana

21.05.2016, 20:52
Ostatni post: Divir

Inne Legenda rang przy stopce forum.

21.04.2016, 23:11
Ostatni post: myCreedo

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości