Nest

Konfiguracja domeny - wątek zbiorczy

Założony przez Demek.

Witam,mam takie problem , ostatnio usunąłem sobie dns bazy danych itp z ugu.pl chciałem od nowa pododawać wszystko,zrobiłem jak należy a moja strona ot-world.pl nadal przekierowuje mnie na ugu.pl czemu tak ? :D
Matslom napisał 01.03.2014, 09:58:
Łącze z wątkiem głównym
Bo trzeba zawsze poczekać. Średnio 24 godziny.
Jeśli Ci pomogłem naciśnij guzik POMÓGŁ lub dodaj PUNKT REPUTACJI
Po podpięcie nowych DNS należy poczekać 48 godzin.
Jednak zazwyczaj zajmuje to około 12-24 godzin.

Po podpięciu DNS musisz na nowym hostingu dodać na nowo domene ot-World.pl i wszystko powinno działać.
Ja podpinałem ostatnio to tylko 6 godzin czekałem więc różnie to z tym jest, ale zgadzam się z tym co piszesz. :)
Jeśli Ci pomogłem naciśnij guzik POMÓGŁ lub dodaj PUNKT REPUTACJI
od wczoraj czekam i nic :D zobaczymy może jeszcze wejdzie,chyba że ja coś źle zrobiłem a i tak może być :)
Najwyżej napisz do hostingu.
Jeśli Ci pomogłem naciśnij guzik POMÓGŁ lub dodaj PUNKT REPUTACJI
Wyjdzie, myśle, że jutro będzie działac, po 24h może działać u innych, u Ciebie niekoniecznie....także bez paniki ;)
Czasami niewłaściwe rzeczy prowadzą nas do właściwych ludzi   :blush:
Witam. Posiadam wykupioną domenę na rok na proserwer. Moje pytanie brzmi, czy mogę zmienić adres strony podczas trwania pakietu? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi ;).
Snake_ napisał 23.06.2014, 16:36:
mamy od takich spraw wątek zbiorczy. Łączę z nim.
wykupiles domene na rok

za nowa placisz

nie mozesz zmienic adresu
Pomoc poprzez system prywatnych wiadomości jedynie odpłatnie.
Nie pisz do mnie prywatnych wiadomości w sprawie pomocy na forum, tak owe będą ignorowane.
Jeśli możesz zadać pytanie na forum, napisz nowy wątek.
Witam
Wczoraj zarejestrowałem się na ugu.pl i miałem otrzymać kod aktywacji i do dziś go nie otrzymałem. Próbowałem drugi raz się zarejestrować, ale też nie przychodzi kod aktywacji. Miał ktoś taki problem?
Snake_ napisał 23.06.2014, 16:26:
Mamy od tego wątek zbiorczy. Łączę z nim.
Zapewne gdy bedziesz probowal sie zalogowac na nie aktywne konto wyskoczy zapytanie czy wyslac kod jeszcze raz

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
Pomoc poprzez system prywatnych wiadomości jedynie odpłatnie.
Nie pisz do mnie prywatnych wiadomości w sprawie pomocy na forum, tak owe będą ignorowane.
Jeśli możesz zadać pytanie na forum, napisz nowy wątek.
Właśnie nie ma takiego zapytania.
wersja skryptu MyBB:1.6.12
adres forum: -
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty): Witam serdecznie tak wiec mam taki problem zakupiłem domenę i mam hosting na hostinger itd. Wszystko już podłączyłem tylko teraz na tą domenę jak się wchodzi i klika na np logo to przekierowuje z powrotem do domeny z hostinger. Co mam zrobić aby temu zaradzić?.
Snake_ napisał 23.06.2014, 16:29:
[Obrazek: modnotice_howto.png] - Errorer
Jest od tego wątek zbiorczy. Łączę z nim. :) - Snake_
http://mybbsite.pl/zmiana-domeny-forum

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
Pomoc poprzez system prywatnych wiadomości jedynie odpłatnie.
Nie pisz do mnie prywatnych wiadomości w sprawie pomocy na forum, tak owe będą ignorowane.
Jeśli możesz zadać pytanie na forum, napisz nowy wątek.
Przecież jeszcze jest jakiś inny sposób na pewno, łatwiejszy.

Podobne wątki

Hosting/domeny Hostingi - opinie, uwagi, dyskusje

10.10.2016, 16:10
Ostatni post: Fyeem

Rejestracja domeny .pl + hosting

05.06.2016, 12:13
Ostatni post: Winchester

Hosting/domeny Po zmianie domeny błąd wczytywania strony

10.05.2016, 06:11
Ostatni post: meyton

Hosting/domeny Podpięcie domeny na KeeX.pl

05.05.2016, 12:46
Ostatni post: matc

Hosting/domeny Podpięcie domeny pod serwer oraz zmiana domeny

19.09.2015, 12:17
Ostatni post: DinapeS

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości