Nest

Jak wyśrodkować buttony na forum?

Założony przez imosek8.

Kilka szczegółów o moim forum i stylu, z którym mam problem:
nazwa stylu: Coder Green
wersja skryptu MyBB: 1.6
adres forum: http://www.forum-ls2011.pl
opis problemu: Moj problem polega na tym, że chcialbym zeby gorne buttony, czyli szukaj , farmerzy(memberlist),kalendarz, sekcja gier, zboze, blog, zostaly wyrownane do srodka a nie do prawej . Po porstu mają byc rowno na srodku a nie z boku. Może ktos wie jak to zrobic?

[Obrazek: 6ylap1.jpg]
Podaj zawartość szablony header...
<div id="container">
<a name="top" id="top"></a>
<div id="header">
<div class="logo"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/index.php"><img align="left" src="{$theme['logo']}" alt="{$mybb->settings['bbname']}" title="{$mybb->settings['bbname']}" /></a></div>
<div class="menu">

<ul>

<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/search.php"><b>Szukaj</b></a></li>

<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/memberlist.php"><b>Farmerzy</b></a></li>

<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/calendar.php"><b>Kalendarz</b></a></li>
<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/misc.php?action=help"><b>Pomoc</b></a></li>

<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/games.php"><img src="{$mybb->settings['bburl']}/games/images/games.png" alt="" /><b><font color="Black">{$lang->gamesection}</font></b></a></li>
<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/blogs.php"><img src="{$mybb->settings['bburl']}/{$theme['imgdir']}/toplinks/memberlist.gif" alt="" title="" /><b><font color="Black">Blog</font></b></a></li>
<li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/newpoints.php"><img src="{$mybb->settings['bburl']}/{$theme['imgdir']}/toplinks/zboze.png" alt="" title="" /><b><font color="Black">Zboże</font></b></a></li>
</ul>

</div>
<hr class="hidden" />
<div id="panel">
{$welcomeblock}
</div>
</div>
<hr class="hidden" />
<br class="clear" />
<div id="content">
{$pm_notice}
{$bannedwarning}
{$bbclosedwarning}
{$unreadreports}<!-- ProfileComments -->
{$commentalert}<!-- /ProfileComments -->
{$pending_joinrequests}
<navigation>
{$board_messages}
<br />
Ja też mam ten problem :(
Do klasy menu w globa.css dopisz "margin:0 auto;"
Następnym razem możesz stworzyć swój wątek jeśli w starym nie padło rozwiązanie :)

Podobne wątki

Styl Po wylogowaniu ucina buttony Widok wątku

16.11.2016, 01:18
Ostatni post: Ardex

Błąd Nie mogę poprawnie wyśrodkować obiektu

03.08.2016, 13:40
Ostatni post: XeroX

Styl Jak wyśrodkować ten napis?

21.07.2016, 16:48
Ostatni post: Cezary Stasiak

Styl Jak wyśrodkować stronę?

11.07.2016, 20:18
Ostatni post: NiespecjalnieUzdolniony

Inne Jak wyśrodkować?

15.05.2016, 16:40
Ostatni post: NiespecjalnieUzdolniony

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości