Jak usunąć tabelkę z ikonami tematu?

Założony przez CTHM.

Kilka szczegółów o moim forum:
wersja skryptu MyBB: 1.4.11
wersja bazy MySQL, Postgre: 5.0.32
wersja używanego PHP: 5.2.0-8+etch11
adres forum: http://www.threshold.pl
firma hostingowa: simset.net
spis wtyczek: brak
opis problemu:

   

Na obrazku zaznaczyłem kolumnę której chciałbym się pozbyć.
Myślę że wszystko jesne:P.
Pozdrawiam.
Cybul napisał 29.01.2010, 15:37:
Przenoszę.
W szablony -> nazwa twojego szablonu -> widok działu-szablony >forumdisplay_thread
znajdz
Kod:
<tr>
    <td align="center" class="{$bgcolor}" width="2%"><img src="{$theme['imgdir']}/{$folder}.gif" alt="{$folder_label}" title="{$folder_label}" /></td>
    <td align="center" class="row1" width="2%">{$icon}</td>
zamien na

Kod:
<tr>
    <td align="center" colspan="2" class="{$bgcolor}" width="2%"><img src="{$theme['imgdir']}/{$folder}.gif" alt="{$folder_label}" title="{$folder_label}" /></td>


Edit !

Dobrze że CTHM wyczaił sprawe... Wyedytowałem kod i teraz jest poprawny...
Podziękowali: CTHM, mattek
Zamiast
Kod:
class="row2"
w swoim szablonie miałem
Kod:
class="{$bgcolor}"
więc w moim przypadku poprawnym kodem będzie
Kod:
<tr>
    <td align="center" colspan="2" class="{$bgcolor}" width="2%"><img src="{$theme['imgdir']}/{$folder}.gif" alt="{$folder_label}" title="{$folder_label}" /></td>

Dziękuję serdecznie za pomoc.
Pozdrawiam.

Podobne wątki

Styl Jak usunąć przeroczyste tlo z "Opcje"

18.09.2016, 20:48
Ostatni post: Winchester

Inne Jak usunąć ten adres strony ?

16.09.2016, 14:50
Ostatni post: Ardex

Styl Jak usunąć belkę w header_welcomeblock_member

12.09.2016, 20:10
Ostatni post: Divir

Inne Jak usunąć statystyki serwera

10.09.2016, 23:06
Ostatni post: Cezary Stasiak

Styl Jak usunąć zaokrąglenie przy działach?

02.09.2016, 15:06
Ostatni post: Divir

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości