Nest

Formularz logowania

Założony przez artur5236.

wersja skryptu MyBB:1.61
adres forum:http://www.forum.zarabiamy24h.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu):
Witam. Mam problem z formularzem logowania na forum [url="http://www.forum.zarabiamy24h.pl"]forum.zarabiamy24h.pl[/url], ponieważ działa tylko w przeglądarce Internet Explorer. W FF i Operze nie można wpisać loginu ani hasła.
Kod:
Kod:
<div class="login">
<form action="member.php" method="post">
<div class="login1"><img src="images/nowy/login1.png"></div>
<input type="text" class="textbox" name="username" size="15" value="{$username}" />
<div class="login1"><img src="images/nowy/login2.png"></div>
<input type="password" class="textbox" name="password" size="15" value="{$password}" />
<input type="submit" class="button" name="submit" value="Loguj" />
<input type="hidden" name="action" value="do_login" />
</form>
</div>
CSS
[code]
.login
{
float:right;
margin-right:50px;
background:url(images/nowy/login_center.png) repeat-x;
height:36px;
}
.login1
{
display:inline;
position: relative; top:5px;
}
Doszedłem do tego, że jak usunę z klasy .login ,,float:right;" to wszystko działa, ale wtedy wszystko mi się rozjeżdża.
Pomoże ktoś rozwiązać ten problem?
zastąp float na text-align:right;
(11.01.2011, 18:06)FeniX022 napisał(a): zastąp float na text-align:right;
Niestety, ale to nie da tego samego efektu.
Do klasy .login dodaj atrybut width, przykład:

Kod:
.login {
  width: 400px;
}

Możesz też dodać powyższy kod na koniec pliku global.css. Sprawdź czy to coś da.

Podobne wątki

Inne Jak przeniesc tabelke logowania ??

04.12.2016, 12:38
Ostatni post: Divir

Inne Strona logowania

24.11.2016, 21:23
Ostatni post: Wulfgorim

Inne Panel logowania

10.07.2016, 09:03
Ostatni post: myCreedo

Inne Przesunięcie znaku "x" w tabeli logowania

30.04.2016, 10:04
Ostatni post: Byku

Błąd Ikony rejestracji logowania

07.12.2015, 11:06
Ostatni post: Szogi1910

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości