Nest

[F] [ACP] Narzędzia moderatorów- porozrzucane menu

Założony przez Lukas.

czy "menu" w narzędziach moderatorów powinno tak wyglądać?

chodzi mi o porozrzucane
* Narzędzia moderowania wątków
* Dodaj nowe narzędzie moderowania wątków
* Narzędzia postów
* Dodaj nowe narzędzie moderowania postów

Jeżeli ktoś by nie zauważył to nie jest błąd skryptu lecz błąd tłumaczenie, dlaczego? ponieważ Dodaj nowe narzędzie moderowania postów jest za długie i nie mieści się. Trzeba to zmienić

propozycje:
  • nowe narzędzie moderowania postów
  • nowe narzędzie moderowania wątków
wtedy powinno być ok
[email protected]~ napisał(a):/.../
propozycje:
  • nowe narzędzie moderowania postów
  • nowe narzędzie moderowania wątków
wtedy powinno być ok

To jest i tak za duże...
Proponowałbym:
Dodaj narzędzie dla postów
Dodaj narzędzie dla wątków


A to, że dla moderatorów - to jasne przecież, bo wyżej jest o tym informacja :)
zgadzam się dobra propozycja.

Cytat:A to, że dla moderatorów - to jasne przecież, bo wyżej jest o tym informacja
dla mnie jasne i dla Ciebie no ale są wyjątki...
[email protected] nie dziw się, że tak jest jak tłumaczenie było robione "na ślepo" bo nikt nie miał dostępu do ACP.
szulcu napisał(a):[email protected] nie dziw się, że tak jest jak tłumaczenie było robione "na ślepo" bo nikt nie miał dostępu do ACP.

Powodem jest też zbyt skrupulatne podejście do tłumaczenia ;) czyt. kalkowanie z angola :D
W każdym razie - starczy offtopów - w następnej wersji tłumaczenia będzie poprawione :D
Opisany przez Ciebie błąd został poprawiony w najnowszej wersji tłumaczenia.

Dziękujemy :)

Podobne wątki

[F] "Narzędzia Moderacji"

15.01.2012, 23:48
Ostatni post: Gigi

[B] [ACP] Nazwa narzędzia moderacji - nazwa działu

07.07.2010, 10:50
Ostatni post: bryn

[F] [ACP] Narzędzia moderatorów - połącz zamiast oddziel

11.04.2010, 22:34
Ostatni post: szulcu

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości