Nest

Dlaczego styl nie wygląda jak powinien?

Założony przez MysticAngel.

Czy teraz dobrze Tuptusiu?


Otóż mam problem bo każdy styl który instaluje zmienia tylko koloru defaulta i nie chce zmienić ikon (to akurat już umiem zmienić sam) i w dodatku nie ma loga wszystko się plącze i miniaturka avataru jest tam gdzie powinno być logo i nie widać ikon tych co są do góry (użytkownicy, szukaj itp.) ani napisów obok nich!? Da się to naprawić?

One (te style) są na tym bb master style
Możliwe, że odałeś zły szablon do stylu.
a jak oddać prawidłowy?
Wraz z obrazkami i stylem masz SZABLON! Wejdź w ACP>Style i Szablony>Style>Twój styl i znajdź opcje Paczka szablonów *. Tam ustaw swój szablon stylu.
emmmm w stylach nie mam żadnych paczek a w szablonach są paczki ale w opcjach nie ma nic o ustawianiu a jak wezmę edytuj to edytuję kod i co mam niby tu zmienić?
Boshe..... W zakładce Style klikasz po prostu w twój styl i tam zrób to co napisałem w poprzednim poście.
no i paczkę mam panfustyl1 a nazwa stylu też właśnie taka jest
Pokarz screen jak wchodzisz w styl.

@down: Przykro mi ale nie wiem dlaczego masz taki problem.
[Obrazek: 5d899689.bmp]
Pokaż screen z tego niby złego wyświetlania i screen umieszczony przez autora. Bo ja mam wrażenie że to jest taki theme, a Ty chcesz złote góry.
http://mybbthemes.pl/themes/screens/leafnsand_index.png


to twój styl Tuptusiu :)

i mój :huh:


po pierwsze BRAK LOGA! po drugie prosty kolor a u ciebie tak się błyszczy. ikon to nie dotyczy bo te są akurat fajne :D


Ps. sorki że nie wgrałem screena ale mi sie cos zrypalo i sie nieda wagrac :(

Edit: odpowie ktoś?
Hm. Kliknij PPM na thead (belka gdzie jest nazwa wątku w widoku wątku, tam gdzie nazwa kategorii itd.) i wybierz Pokaż obrazek tła. I powiedz mi, czy w ogóle wrzuciłeś WSZYSTKIE pliki z paczki? Tzn. lns? Bo stawiam, że chciałeś przerobić styl, nazwę folderu zmieniłeś, ale ścieżek do thead'a w CSS już nie. Musisz to poprawić.
Podziękowali: papi
Tuptuś spóźniłeś się już sam dałem sobie radę :)
To napisz chociaż jak to zrobiłeś. Izi.
wpisałem poprawną ścieżkę do obrazków :P

Podobne wątki

Błąd Dlaczego nie pokazuje zdjęć w opisach działu?

07.12.2016, 17:43
Ostatni post: Fyeem

Błąd Sidebar jest niżej niż powinien

28.07.2016, 06:55
Ostatni post: myCreedo

Styl Styl Brak wyświetlania [img] [u] [i] styl carbon

26.11.2015, 12:09
Ostatni post: Erooo1

Błąd DVZ SHOUTBOX 2.2.1 nie wygląda prawidłowo

09.10.2015, 10:21
Ostatni post: krzysiek255

Błąd Forum u każdego wygląda inaczej

20.09.2015, 19:57
Ostatni post: LinuxMan_

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości