Nest

Buttony nie wyświetlają się

Założony przez Tomasz1995.

Kilka szczegółów o moim forum:
wersja skryptu MyBB: 1.4
adres forum:mmogames.c0.pl
firma hostingowa: cba.pl
opis problemu:
Witam, mam problem, a mianowicie to:
[Obrazek: bugix.png]
Jak widzicie nie wyświetlają mi się ikony pod postami(Wyślij wiadomość, znajdź posty, edytuj, usuń i wszystkie widoczne na screenie). Mam je wrzucone do katalogu images, wszystkie inne obrazki działają tylko te nie. Prosze o pomoc, z góry dziękuję.
Przerzuć je z folderu /english do /polish katalogu stylu .:)
Nie pomogło ;/
No to nie przerzuciłeś.
Kłamiesz chłopie.
Kod:
mmogames.c0.pl/images/DeepBlue20/polish/postbit_pm.gif
Kod:
mmogames.c0.pl/images/DeepBlue20/polish/postbit_pm.png
Kod:
http://mmogames.c0.pl/images/DeepBlue20/polish/postbit_edit.gif
Ale to jest, a jednak się nie wyświetla. Dlaczego?(Wziąłem z tego forum aby sprawdzić czy będzie działać i też nie działa)
Przyczyny są trzy:
- Zły CHMOD folderu polish (644)
- Format przycisków/obrazków. Domyślnie MyBB ma ustawiony na gif, a Ty możesz mieć przykładowo png
- Zła ścieżka

Podobne wątki

Styl Po wylogowaniu ucina buttony Widok wątku

16.11.2016, 01:18
Ostatni post: Ardex

Błąd Nie wyświetlają się działy i kategorie

23.08.2016, 09:22
Ostatni post: Black Angels

Inne Buttony się nie wyświetlają

30.04.2016, 23:44
Ostatni post: Szwagru

Buttony Dodatkowe Buttony Problem

16.03.2016, 19:18
Ostatni post: kdmm

Buttony Gdzie przetłumaczyć te buttony.

26.02.2016, 14:24
Ostatni post: Szogi1910

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości