Brak autologowania, emotki

Założony przez Lukas.

od kiedy jest domena to nie loguje się automatycznie, gdy jej nie było to gdy wchodziłem na forum automatycznie się logowałem a teraz nic

a i jeszcze jedno, przydały by się emotki tutaj jest zbiór fajnych emotek :)
Prawdopodobnie chodzi o cookies w Twojej przeglądarce. Wyczyść cache oraz pliki cookie stworzone dla poprzedniej domeny (spróbuj: https://mybboard.pl/misc.php?action=clearcookies :D).

--- edit ---

Proponuję Ci, jako s-mod, zmianę Twojej sygnaturki.
a co z emotkami

i jeszcze jeden problem
chce wysłać avatar na serwer pokazuje
Cytat:Plik nie został uploadowany. Wybierz prawidłowy plik i spróbuj ponownie.
daje link i pokazuej sie
Cytat:Link do twojego avatara nie jest prawidłowy. Wprowadź prawidłowy link.

to link do avatara http://images24.fotosik.pl/80/c077de9c301a0fb1.jpg
Lukaz napisał(a):a co z emotkami

Zobaczymy - nic nie obiecuję.

Lukaz napisał(a):i jeszcze jeden problem
chce wysłać avatar na serwer pokazuje /./

Prawdopodobnie pagenoare zapomniał ustawić CHMOD rekursywnie dla katalogu uploads, ale jak tylko pojawi się na forum, pewnie się tym zajmie. Cierpliwości :)
chmody nadane, spróbuj teraz.
Podpinam się pod temat.

Nie wiem jak u Was, ale u mnie forum nie odpala się w IE (lub odpala nie w całości - nie wyświetla się cała strona).
Sprawdzałem na różnych wersjach, od 6.0 począwszy i na 7.0.5730.11 skończywszy.
Czy macie podobny problem?

P.S.
Problem autologowania rzeczywiście występował, ale powinno już być ok.
sprawdzałem w IE i się dobrze ładuje

a z avatarem jest ok co widać :D
jak wejde na strone 'index' to u mnie na IE nie widać nic !
może ma to związek z :
Utknąłem z themes->get

ja używam takiego rozwiązania:
1) przeedytować template 'index' : wyciąć początkowy i końcowy tag
<html> oraz </html>
2) w pliku index.php (na końcu) tam gedzie est ońcowe template_get:
- przed tym dać page = "<html>";
- po tym dać page .= "</html>";

i dopiero teraz powinien być output_page

w tym momencie jak zobaczycie w firefoxie źródło, to widać, że przed <html> jest <!-- start: index -->
Takiej strony E zdaje sie nie uznawać ( chyba chodzi o niezgodność z: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">)

ale pewnści nie mam bo IE ma różne 'niespodzianki' :(

Oczywiście można w ACP zmienić aby nie wyswietlał info o template (czyli <!-- start: costam -->) ale wiele pluginów to wykorzystuje, przykładowo quicktheme

-------
ale może macie lepszy pomysł?
zapytałbym na oficjalu mybb, ale po przeszukaniu postów na ten temat, widze, że też nie są pewni

--- edit
prawdopodobnie zależy to od servera.
jecze jedna uwaga. Można by zrobić godzine po Polsku (mam powiedzieć wam jak hehe?) oraz date rejestracji także po Polsku
Lukaz napisał(a):jecze jedna uwaga. Można by zrobić godzine po Polsku (mam powiedzieć wam jak hehe?) oraz date rejestracji także po Polsku

Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś napisał tutoriala :) w odpowiednim dziale. Nie tylko support skorzysta, ale i inni użytkownicy forum.
Zapraszam do Tutoriali

Wątek zamykam.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości