błędnie wyświetla styl

Założony przez zioom128.

nazwa stylu:evid blue
wersja skryptu MyBB:1.4.11
adres forum:http://www.testt1121.ugu.pl/
opis problemu:

Witam właśnie wgrałem styl i nic nie zmieniałem. Co jest przyczyną błędnego wyświetlania stylu na tej stronie http://www.testt1121.ugu.pl/ prosiłabym o szybką poradę???? Styl powinien wyglądać tak http://katanoha9x.co.cc/demo/index.php?language=english
jak rozumiem, przeniosłeś/aś forum z locala na server ... zmień forum url w pliku settings.php i w bazie danych, powinno pomóc
wywnioskowane po szybkim spojrzeniu w linki do grafik:
Kod:
http://localhost/vbb/images/evid_blue/gradients/nav-bg.png

PS.
jesteś facetem? ( "wgrałem" ) czy kobietą? ("prosiłabym") :)
(03.01.2010, 21:07)SoulReaver napisał(a): jak rozumiem, przeniosłeś/aś forum z locala na server ... zmień forum url w pliku settings.php i w bazie danych, powinno pomóc
wywnioskowane po szybkim spojrzeniu w linki do grafik:
Kod:
http://localhost/vbb/images/evid_blue/gradients/nav-bg.png

PS.
jesteś facetem? ( "wgrałem" ) czy kobietą? ("prosiłabym") :)

sorki ale mógłbyś rozwinąć jak mam to zrobić co dokładnie krok po kroku
styl tak samo działa na localhost
wybacz, ale to co chciałem opisać, najprawdopodobniej jest ustawione poprawnie
spróbuj może wejść w konserwację i przebuduj cache, chyba że dane o lokalizacji grafik nie są cachowane ( wątpię by nie były ). w każdym razie, jak nie podziała, to będziesz musiał/musiała ( brak odpowiedzi na pytanie z post scriptum :) ) poczekać na kogoś z działu styli, ja się w tym temacie słabo jeszcze orientuję
Eno masz coś nie tak :P

Wejdź w szablony > twój styl> Nagłówek - Szablony

I wrzuć do tematu (lub wyślij mi na PW) zawartość takich szablonów jak :
-header
-header_welcomeblock_guest
-header_welcomeblock_member


Edit:

Już obczaiłem wsio :) Wrzucaj szablony a ci naprawie tak jak trzeba :)
(04.01.2010, 02:45)bombel napisał(a): Eno masz coś nie tak :P

Wejdź w szablony > twój styl> Nagłówek - Szablony

I wrzuć do tematu zawartość takich szablonów jak :
-header
-header_welcomeblock_guest
-header_welcomeblock_member


Edit:

Już obczaiłem wsio :) Wrzucaj szablony a ci naprawie tak jak trzeba :)

taka zawartość już istnieje wie ktoś jak naprawić ten styl
Trzymaj i już nie bec :P

Szafa ma grać :)

Pozdrawiam ! :)


Załączone pliki
.zip   nhtera_Evid_Blue-theme.zip (Rozmiar: 7,25 KB / Pobrań: 29)
Podziękowali: zioom128

Podobne wątki

Styl Na urządzeniach mobilnych wyświetla się styl default, pomimo, że domyślny jest Flatty

30.07.2016, 11:51
Ostatni post: Cezary Stasiak

Styl Zainstalowany styl nie wyświetla się całkowicie

26.01.2016, 16:02
Ostatni post: igor3k5

Styl Styl Brak wyświetlania [img] [u] [i] styl carbon

26.11.2015, 13:09
Ostatni post: Erooo1

Styl nie wyświetla się poprawnie

18.07.2014, 16:54
Ostatni post: Snake_

Styl edytowany prze squbany - nie wyświetla się logo

15.07.2014, 15:43
Ostatni post: Snake_

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości