Błąd Wyśrodkowanie calego forum na Firefox 4

Założony przez kasza.

wersja skryptu MyBB:1.6
adres forum:www.CS-Tux.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu):

Na najnowszym firefoxie moje forum jest wycentrowane. Na innych przeglądarkach nie ma z tym problemu.

[Obrazek: ss2ff.png]

Myślę że wina leży gdzieś w index i mam nie zamkniętego div'a ?

Kod:
<html>
<head>
<title>{$mybb->settings['bbname']}</title>
{$headerinclude}
<script type="text/javascript">
<!--
    lang.no_new_posts = "{$lang->no_new_posts}";
    lang.click_mark_read = "{$lang->click_mark_read}";
// -->
</script>
<style type="text/css">
.buttons {
    background: url(images/arrowright.png) no-repeat;
    width: 16px;
    height: 16px;
    display: block;
    cursor: pointer;
}

.clickedbuttons {
    background: url(images/arrowleft.png) no-repeat;
    width: 16px;
    height: 16px;
    display: block;
    cursor: pointer;
}
</style>
<link type="text/css" href="/cometchat/cometchatcss.php" rel="stylesheet" charset="utf-8">
<script type="text/javascript" src="/cometchat/cometchatjs.php" charset="utf-8"></script>
</head>
<body>
{$header}
{$itph}{$csboard}
<a class="buttons" style="float: right;"></a>
<a class="clickedbuttons" style="float: right;"></a>
<br class="clear" />
<div class="sidebar" style="float: right;width: 19%;">
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<table width="100%"  border="0">
  <tr>
    
   <td width="25%" valign="top">{$sb_additional}{$sb_search}{$sb_latestthreads}</td>
  </tr>
<tr>
<td class="thead"><strong>Polecamy</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1"><a href="http://amxx.pl"><img src="http://amxx.pl/foty/logo_ipb_150x50/amxxpl_150x50_z20.png"/> </a>
<a href="http://amxx-dev.pl" Poleć znajomym target="_blank"><img src="http://amxx-dev.pl/images/trans.png" Poleć znajomym border="0" width="150" height="50"></a>
</td>
</tr>
</table>


</span>





</div>

<div class="forums" style="float: left;width: 80%;">
{$forums}
</div>
<br class="clear" />
{myshoutbox}
{$itpf}
{$boardstats}

<dl class="forum_legend smalltext">
    <dt><img src="{$theme['imgdir']}/on.png" alt="{$lang->new_posts}" title="{$lang->new_posts}" style="vertical-align: middle; padding-bottom: 4px;" /></dt>
    <dd>{$lang->new_posts}</dd>

    <dt><img src="{$theme['imgdir']}/off.png" alt="{$lang->no_new_posts}" title="{$lang->no_new_posts}" style="vertical-align: middle; padding-bottom: 4px;" /></dt>
    <dd>{$lang->no_new_posts}</dd>

    <dt><img src="{$theme['imgdir']}/offlock.png" alt="{$lang->forum_locked}" title="{$lang->forum_locked}" style="vertical-align: middle;" /></dt>
    <dd>{$lang->forum_locked}</dd>
</dl>
<br style="clear: both" />
{$footer}
</body>
</html>
TaniDedyk.pl
Jeśli tylko na FF masz taki problem, to raczej nie jest to kwestia tylko niedomkniętego div'a
Podziękowali: kasza, Niszczu
w stylach w global.css
w body zmień
text-align: center;
na
text-align: left;
Podziękowali: kasza
Problem dalej występuje, nic to nie dało.

Jakieś inne pomysły ?


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości