Błąd Lightbox- błędne otwieranie w nowej karcie

Założony przez nicer.

wersja skryptu MyBB:1.6.15
adres forum:pl-hand.xaa.pl (http://pl-hand.xaa.pl/misc.php?page=wegge)
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu):
Zainstalowalem lightbox wg tej instrukcji:
http://forwebs.blogspot.com/2011/06/sprytna-galeria-czyli-lightbox-20.html
dodalem wszystko de headerinclude i 'rel lightbox' do zdjecia- jednak wyświetla się ono i tak w nowej karcie. Co może być nie tak?
P.S. Pliki lightboxa wrzuciłem nierozpakowując do głównego folderu, może tutaj jest pies pogrzebany?

Dałem do szablonów bo podejrzewam że to jakiś problem z nimi właśnie
Snake_ napisał 11.01.2015, 15:16:
Forum zamknięte, a pomocy oczekujesz. No cóż, tak daleko nie zajdziemy.
TaniDedyk.pl
Jedyne co na chwilę obecną mogę napisać dot. tematu, to na Twoim miejscu poszukałbym czegoś opartego na jQuery, bo prototype zostało wyeliminowane w nowszych wersjach.
Prośby na PW dotyczące wsparcia z problemami będą ignorowane. Pomoc poza forum - odpłatna; kontakt: [email protected].
już otwarte
(11.01.2015, 16:07)nicer napisał(a): już otwarte

Co nie zmienia faktu, że lepszym wyjściem jest użycie czegoś na jQuery.
http://lokeshdhakar.com/projects/lightbox2/
http://fancybox.net
http://www.designyourway.net/blog/resources/30-efficient-jquery-lightbox-plugins/
Prośby na PW dotyczące wsparcia z problemami będą ignorowane. Pomoc poza forum - odpłatna; kontakt: [email protected].


Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości