Nest

Błąd Dodanie ikony do UserCP

Założony przez Inaro.

Kilka szczegółów o moim forum i stylu, z którym mam problem:
nazwa stylu: domyślny MyBB
wersja skryptu MyBB: 1.6
adres forum: localhost
opis problemu: Mam taki kod
Kod:
<div><a href="usercp.php?action=character&amp;do=manage" class="usercp_nav_item usercp_nav_characters">Podgląd kont (wył)</a></div>

do folderu usercp w images wrzuciłem ikonę lecz ona nie działa w panelu użytkownika czy muszę gdzieś ją podpisać lub coś w tym stylu? :D
Oczywiście, w stylach je ustawiasz - w końcu z nieba się to samo nie weźmie.
Można dodać ją jako atrybut w global.css ale możesz też bezpośrednio kodem dodać ją w szablonie.

Podobne wątki

Błąd Problem z usercp.php

23.12.2015, 14:07
Ostatni post: myCreedo

dodanie dodatkowej ikony w Header

11.09.2014, 12:01
Ostatni post: Arbitralny

Dodanie własnej ikony do <i>

17.03.2014, 18:44
Ostatni post: Ecosse

Błąd Brak ikonek UserCP

05.02.2014, 10:40
Ostatni post: Quantum_

Błąd usercp.php Avatar

19.01.2014, 10:31
Ostatni post: upalony310

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości